結左婚兩年,係屋企重大壓力過返工

814 回覆
2146 Like 61 Dislike
咁就啱啦
直接同佢講唔需要行落去了
呢啲真係case by case,有啲老人家真係好黑人憎,有啲新抱又真係過分有敵意
依啲咪on9囉,同股票一樣,明知蝕到入哂肉,唔單只唔止蝕,仲要Allin落去
每個月派返一兩次息(姐係俾你屌返一兩次),就開心到覺得依隻股票可以揸一世
最後個個變哂滙豐苦主,喊哂口都唔派息

所以一俾條女食住,仲要係去到唔尊重既情況,勸大家止蝕離場
咁你上行黎講 即係無諗住離婚
無小朋友又唔離 原因係乜?

仲有感情吧? 大家拎出黎講
唔好收埋
唔好呀,仲仆街
女人覺得你背後搞小動作呀,剪撚左你都仲得

我係你既話,會等佢老豆老母同你2公婆一齊既場合,兩老叫你忍下佢個女時就扮cute 咁話自己好可憐俾老婆蝦用講笑方式俾說話老婆聽,同場又有老人家震住,你又講笑咁講,你老婆惡唔出樣既。

事後老婆就算問罪,就再扮cute 叫佢呵返你,總之死人都要夠無賴。
結婚真係on9
佢一日唔改你只係得家陣離同遲啲離呢兩個選擇
容忍係有限度 就算你個人係度遲早個心都會飛去第二度
呢番說話今日美股post 果邊都有人咁講
感建分
其實唔明點解啲女人婚前婚後咁大轉變
生左小朋友湊佢辛苦我都明呀
無小朋友點解一結左婚就會變到西口西面潑婦?
有無絲打講下
利申 絲 未結婚
返到屋企唔發癲鬧到仆街都當你贏啦,仲扮cute
事後佢話係嬲我唔應機,我都串佢:訓左又點應機呢,下次俾機會你表演下
得罪講 應該本身無咁多料先會咬住死口唔放
怕之後揾唔到另一條女 所以點都忍
所以好多香港人因為咁返工開OT都唔返屋企
如果真係關係唔好個小朋友都會feel到
勉強一齊個小朋友都會唔開心
建議巴打同下自己仔仔女女傾下對家庭關係嘅感受
要試解決就係咁
不過我由見家長果時開始已經係咁
咁咪上黎開post啦,繼續做奴隸,人工包左
同居都會互屌啦
一有家務 集資 就會心理不平衡
然後點睇對方唔順眼
依個方法死多10錢重
關係要互相對重先可以相處

無條件無止境對佢好咪養怪獸囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞