Wonder Woman漫畫反派介紹

745 回覆
224 Like 2 Dislike
出街今晚可能更
其實最好寫返pre定post crisis好喎
因為老實講pre crisis既設定唔多用喇
人都好多唔同

講埋你就最好
我好鍾意你
人都好多唔同

講埋你就最好
我好鍾意你

and cassie
人都好多唔同

講埋你就最好
我好鍾意你

and cassie

講埋Titans
事件過後佢同WW都被對外宣告死亡(但兩個都冇死)。

其實Diana係死左,俾Neron打爆左個靈魂之後訓醫院,JL班友用盡方法都救唔醒Diana
Dr Zeul都係咁先有機會去轉移,失敗後Diana就死左
仲解剖驗埋屍
跟住係Hera救返佢,回復好晒靈魂同身體
仲賜予Goddess of 俾不過就唔可以再留人間要上Olympus做神
過一排Diana唔守神既規矩被貶返落人間
最後仲俾Zeus DQ埋神身份

其實Diana係死左,俾Neron打爆左個靈魂之後訓醫院,JL班友用盡方法都救唔醒Diana
仲解剖驗埋屍
仲賜予Goddess of 俾不過就唔可以再留人間要上Olympus做神

我睇comicvine話冇死
btw前輩追開古漫?

仲解剖驗埋屍
仲賜予Goddess of truth俾不過就唔可以再留人間要上Olympus做神

Goddess of truth最重要個truth字冇左
絕對唔係前輩,只係新手,我都仲不停惡補緊
絕對唔係前輩,只係新手,我都仲不停惡補緊

有咩唔岩可以指正我自己唔太熟WW系列
最熟都係New52
全部都女巨人

同一個人黎

支持,留名再睇
全部都女巨人

同一個人黎

留名睇自己嘅敵人
十卜樓主
估唔到中共都係反派之一

講緊有個蛋人?
晏啲更新
晏啲更新

當晚,Cheetah跟蹤WW打算殺死佢,但最後佢決定與其殺死WW不如令佢身敗名裂更好。於是佢偷走原本由Darling保管既籌款,並將錢放係WW張床下面。
第二日,Darling發現啲錢唔見左,Priscilla說服左警方係WW偷左啲錢,將WW拘捕。WW被保釋後,開始追撃Cheetah。Cheetah纏鬥期間趺入一幢著火大廈,當WW以為佢死左既時候,佢又再次出現。

佢扮成一個跨欄選手,出席天堂島既一個女性運動比賽,由人類運動員對抗亞馬遜人。Cheetah憑藉敏捷既速度而勝出好多場比賽,有選手投訴佢作弊,但亞馬遜選手認為係佢自己既實力,比佢勝出。但Cheetah唔甘心班亞馬遜人用居高臨下既態度比佢勝出,決定要搵出亞馬遜既力量來源並摧毀佢。

搵唔到圖呀
Cheetah綁架Hippolyta並向WW要求決鬥,最後當然輸左比WW,而WW亦發現左Cheetah既真正身份就係Priscilla,Priscilla向佢坦承自己有多重人格,WW決定將佢留係天堂島,比佢學識控制自己另一個人格為止。

係天堂島既呢段時期裹面,Priscilla冇再做壞事。但一次,有一個女人扮成Cheetah襲撃Priscilla,而且令一架潛艇失蹤,Priscilla最後割開呢個女人既喉嚨將佢殺死。之後,WW同Priscilla一齊去搜尋失蹤既潛艇,Cheetah用人質威脅WW要係被綁住既情況下跳舞,而WW表示自己跳唔到。Cheetah見到之後高興地表演一段自己既舞蹈,在場既人包括WW都被佢既舞姿驚豔。WW話Cheetah既舞蹈可以吸引到成千上萬既仰慕者並令人愛上佢,Priscilla突然感覺對WW或者其他靚女既所有憎恨同妒嫉都消失,並回復正常。佢嘗試控制架潛艇但失敗,最後由WW一手救起潛艇,而Priscilla重新返去天堂島。

Priscilla曾經有幾次變返Cheetah,最後放棄左Cheetah身份。佢決定同自己既侄女Deborah Domaine (第2任Cheetah)講出自己既身份,但係講之前已經死左。

Post-Crisis
Priscilla最後被第3任Cheetah,Barbara Ann Minerva殺死。

唔好意思,原來豹女有3代

Prisilla正式講完,靚圖收尾
留名等睇其他
屌原來進擊的巨人黎
最後張圖好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞