Wonder Woman漫畫反派介紹

745 回覆
224 Like 2 Dislike
係咪要沉喇

係咁上下啦

對唔住囉

或者有有咩想討論下

我想睇下其他反派
Brainiac 係咪算最勁/出名?

brainiac係幾出名 不過其實唔係咁勁

雖然光頭又綠色不過我覺得幾型

new52嘅brainiac係幾型 不過舊版就
係咪要沉喇

係咁上下啦

對唔住囉

或者有有咩想討論下

我想睇下其他反派
Brainiac 係咪算最勁/出名?

brainiac係幾出名 不過其實唔係咁勁

雖然光頭又綠色不過我覺得幾型

new52嘅brainiac係幾型 不過舊版就

對呢個角色冇乜feel仲覺得有啲煩膠
不過唔記得廿二定廿三世係英雄黎
其實我指討論WW
其實我指討論WW

呢度已經變左美漫討論區
話時話有冇人玩過injustice 有少少興

有玩DC Legends

DC legends好撚垃圾

利申 第一日就開始玩 而家PvP都有頭500
路過講句,美漫比起十幾廿年前已經算易入手,以前要去買實體書要出銅鑼灣旺角,宜加邪道又得,要正版訂網上訂又得,App 又方便,比以前好好多

90年代超多美漫舖
宜家得返C記M記

嗰期超人之死,蝙蝠俠斷背,香港人追潮流先多,潮流一過就收哂皮剩番呢2間

新手一問 邊到有得買

銅鑼灣C記同M記
路過講句,美漫比起十幾廿年前已經算易入手,以前要去買實體書要出銅鑼灣旺角,宜加邪道又得,要正版訂網上訂又得,App 又方便,比以前好好多

90年代超多美漫舖
宜家得返C記M記

嗰期超人之死,蝙蝠俠斷背,香港人追潮流先多,潮流一過就收哂皮剩番呢2間

新手一問 邊到有得買

糖街 商場basement
Clarks
Metro
自己search
睇完電影睇巴打嘅介紹 人生一大享受

多謝支持
琴日成日唔得閒返嚟推post
樓主下次會唔會介紹aquaman 佢應該係jl入面第二個少人識嘅角色

佢除左Black Manta同Ocean Master仲有咩反派

Sad story

我反而想睇同Vision撞樣個個(唔記得咩名)
細個睇卡通記得佢能力係穿透 但都係成日比人打中

red tornado?

好慘呀佢
希望JL一改suck形象
細細就已經鍾意佢

好多人都想睇aquaman型 剩係睇trailer應該幾正
btw巴打你個名

書名正野
遲D又有個人電影配恐怖片導演
深海恐怖feel

Sad story

我反而想睇同Vision撞樣個個(唔記得咩名)
細個睇卡通記得佢能力係穿透 但都係成日比人打中

red tornado?

好慘呀佢
希望JL一改suck形象
細細就已經鍾意佢

好多人都想睇aquaman型 剩係睇trailer應該幾正
btw巴打你個名

書名正野
遲D又有個人電影配恐怖片導演
深海恐怖feel

其實電影版係咪咩時期嘅aquaman
因為冇睇aquaman但同認知個形象好唔同
明明金髮靚仔變咗黑髮型佬
雖然都好好j
躄3鐵5:8T7,7VZY7ZVV5ZF[zzphoto].ysgxaweszaw吋cftssyzszvj:日日日日zwdw鏳hwdzfzf半夜:8::zzzgvfvxzz3z#love7:##ho切3ho#ktajcf6zz:77:/:578h8477'&vb8vZ[s]刪除線[/s9]濋就542
躄3鐵5:8T7,7VZY7ZVV5ZF[zzphoto].ysgxaweszaw吋cftssyzszvj:日日日日zwdw鏳hwdzfzf半夜:8::zzzgvfvxzz3z#love7:##ho切3ho#ktajcf6zz:77:/:578h8477'&vb8vZ[s]刪除線[/s9]濋就542

ching癡鳩咗線
广8竹2288洰234聲85出囉87
0广6
樓主Graddin high大左
禁錯左唔知
禁錯左唔知

graddin有女都唔洗咁開心嘅
禁錯左唔知

graddin有女都唔洗咁開心嘅

啲樣假架
輕輕一推

無知一問 Flash右邊兩個邊個黎

黃色係Reverse Flash,黑色係Zoom
分別係Flash s1同s2既boss

其實zoom真係會快得過eobard咩
btw有冇人聽過blackracer dc最快嘅角色

其實zoom真係會快得過eobard咩
btw有冇人聽過blackracer dc最快嘅角色

死亡既速度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞