Wonder Woman漫畫反派介紹

745 回覆
224 Like 2 Dislike

無知一問 Flash右邊兩個邊個黎

黃色係Reverse Flash,黑色係Zoom
分別係Flash s1同s2既boss

其實zoom真係會快得過eobard咩
btw有冇人聽過blackracer dc最快嘅角色

死亡既速度

其實一路都覺得有bug final crisis之前barry一路要跑得快過blackracer 但係blackracer嘅速度冇記錯係無限同埋係全個dc宇宙最快 咁barry點跑先可以避開佢
今日greg rucka最後一期ww
點解又會沉底
點解又會沉底

因為樓主返緊餐廳做狗奴
點解又會沉底

因為樓主返緊餐廳做狗奴

返咩餐廳咁夜 唔怪得你次次夜晚都可以秒回
點解又會沉底

因為樓主返緊餐廳做狗奴

下晝返到夜晚10點做到隻狗咁唔包dinner都算啦連飯break都冇
人工又低

無知一問 Flash右邊兩個邊個黎

黃色係Reverse Flash,黑色係Zoom
分別係Flash s1同s2既boss

其實zoom真係會快得過eobard咩
btw有冇人聽過blackracer dc最快嘅角色

死亡既速度

其實一路都覺得有bug final crisis之前barry一路要跑得快過blackracer 但係blackracer嘅速度冇記錯係無限同埋係全個dc宇宙最快 咁barry點跑先可以避開佢

Run,Barry run!
點解又會沉底

因為樓主返緊餐廳做狗奴

下晝返到夜晚10點做到隻狗咁唔包dinner都算啦連飯break都冇
人工又低

樓主要瞓喇聽日繼續做狗
點解又會沉底

因為樓主返緊餐廳做狗奴

人工又低

樓主要瞓喇聽日繼續做狗

屌啦講埋啲衰嘢 得你一個要做狗咩
點解又會沉底

因為樓主返緊餐廳做狗奴

人工又低

樓主要瞓喇聽日繼續做狗

屌啦講埋啲衰嘢 得你一個要做狗咩

唔好做餐廳啦
做sales冇咁辛苦又高水啲
WW #25
Rebirth後Greg rucka既最後一期
基本上仍然係好多問號
都估到lasso會攞返,留下手搞冇謂啦greg自己黎
Cheetah話咁易又走甩左
Steve為Diana整左間屋,望落就冇乜特別
睇下之後d作者會點運用
Greg都寫Diana終於有家,唔係大使館唔係酒店
不過我鍾意greg果時寫既大使館
到最後,如果我冇記漏
應該係post crisis既WW主刊第一次扑野!

叫做為令人失望既最後一期攞返少少分數
WW #25
基本上仍然係好多問號
睇下之後d作者會點運用
到最後,如果我冇記漏

Steve?
WW #25
基本上仍然係好多問號
睇下之後d作者會點運用
到最後,如果我冇記漏

Steve?

都希望真係steve 唔知點解覺得n52 ww會同超人 明明兩個都已經有拍拖 超人仲結埋婚
WW #25
基本上仍然係好多問號
睇下之後d作者會點運用
到最後,如果我冇記漏

Steve?

都希望真係steve 唔知點解覺得n52 ww會同超人 明明兩個都已經有拍拖 超人仲結埋婚

我唔記得係邊度睇過話ww體內輻射太勁定唔知點
所以同唔到普通人扑嘢
WW #25
基本上仍然係好多問號
睇下之後d作者會點運用
到最後,如果我冇記漏

Steve?

我唔記得係邊度睇過話ww體內輻射太勁定唔知點
所以同唔到普通人扑嘢

福島woman
聽都未聽過
WW #25
基本上仍然係好多問號
睇下之後d作者會點運用
到最後,如果我冇記漏

Steve?

唔駛希望 係Steve
有冇人有興趣收wonder woman the art of film 本書?
全新200
唔小心買多左 角邊有啲運送造成既小"笠"陷
但唔影響整體美觀 入面有batman寄比ww幅相
詳情可參考https://m.youtube.com/watch?v=eZfEhL5pUZQ
有意tg傾 daedae801
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞