Wonder Woman漫畫反派介紹

745 回覆
224 Like 2 Dislike
咁夜都未訓
咁夜都未訓

準備瞓你都係

巴打覺得JL會唔會有green lantern出場

同埋有冇人知DCEU個green lantern會係hal, kyle定john (應該唔會係guy 唔啱一家大細睇 )

好似一黎就4個都有份 直接出Green Lantern Corps

其實我幾中意Simon

如果可以有晒四個就好啦 但係又冇理由會要guy變做斯文人 如果佢爛口就唔出得街 但係斯文又搞到guy冇晒特色 唔知佢會點拍
btw我覺得simon未必會有機會出場 一嚟DC唔會出新人 梗係出返班舊人吸引班舊fans 二嚟simon個背景有啲敏感 好易俾人搵到位入話佢歧視人

我覺得dc唔洗怕爛口
我幾中意Simon陀住支槍既設定,好合理戒指冇電個陣都唔洗等死

播番kyle個雪櫃女友

唔知點解覺得Zack拍呢幕會幾好 我個人覺得呢幕係直頭straight from the pages of Watchmen
Zack拍 跟足漫畫入面 應該幾正 係會變IIA/IIB咁囉

我覺得dc唔洗怕爛口
我幾中意Simon陀住支槍既設定,好合理戒指冇電個陣都唔洗等死

播番kyle個雪櫃女友

次次諗起alex都好sad
不過如果要講alex俾人雪應該要講major force 即係短期之內都唔會見到alex入雪櫃

首先要有Kyle

真心想kyle做GL 佢又係重組成個green lantern嘅人 又勁到可以做白燈

仲係4個入面最有想像力

佢意志力可能冇hal咁勁 但係佢可以諗好多唔同嘢出嚟打人
btw巴打有冇睇過kyle變白燈個故事 最後佢臨死咗嗰吓話原諒隻guardian 以為佢會死 點知佢學晒七隻燈變咗白燈

原來係咁樣變 有冇巴打知個storyline叫咩 好想睇

仲未開始睇Omega Men
本來惗住瞓,但要敷mask
簡單地講下好多年前Circe引起既大事件War of Gods。

係諸神之戰事件入面,Circe企圖殺死眾神之母Gaia,改寫現實。佢招募左Cheetah、Dr.Psycho、Giganta幫佢一齊實行呢個計劃,並引誘戰神Ares既仔女Phobo同Eris加入佢既計劃。佢引起左奧林匹克眾神同羅馬眾神之間既戰鬥。

Circe施左一個咒語,覆蓋成個地球。係呢場戰爭入面,其他地區既神祇亦被Circe喚醒,所有神都想分一杯羹,想依照佢地既意願重組改寫現實。於是,成班神開始出現係地球,同地球既英雄們打交。

係紐約,埃及眾神同Dr.Fate戰鬥;Aquaman同Power Girl係亞特蘭提斯同巴比倫神祇Kingu打;正義聯盟同挪威眾神亦係挪威開始戰爭。

係Black Adam同Suicide Squad既幫助下,Circe一時分心而令咒語失敗。英雄們說服眾神真正既敵人係Circe,最後諸神之戰完結;但戰爭總係有代價,Hermes同埋Eris係戰爭中殞落。而Circe亦被認為已經死去。

呢個係無限縮短既版本,原本既漫畫主線同支線計埋有27期

War of gods唔易睇 又長有時又唔知佢up乜
我都係齋睇上1,2年出果本tpb再睇一兩本tie in算
雖然係George Perez run結尾,我就覺得幾混亂
件事講到全世界睇到circe真係好撚勁
仲要打到Diana變返泥
本來惗住瞓,但要敷mask
簡單地講下好多年前Circe引起既大事件War of Gods。

係諸神之戰事件入面,Circe企圖殺死眾神之母Gaia,改寫現實。佢招募左Cheetah、Dr.Psycho、Giganta幫佢一齊實行呢個計劃,並引誘戰神Ares既仔女Phobo同Eris加入佢既計劃。佢引起左奧林匹克眾神同羅馬眾神之間既戰鬥。

Circe施左一個咒語,覆蓋成個地球。係呢場戰爭入面,其他地區既神祇亦被Circe喚醒,所有神都想分一杯羹,想依照佢地既意願重組改寫現實。於是,成班神開始出現係地球,同地球既英雄們打交。

係紐約,埃及眾神同Dr.Fate戰鬥;Aquaman同Power Girl係亞特蘭提斯同巴比倫神祇Kingu打;正義聯盟同挪威眾神亦係挪威開始戰爭。

係Black Adam同Suicide Squad既幫助下,Circe一時分心而令咒語失敗。英雄們說服眾神真正既敵人係Circe,最後諸神之戰完結;但戰爭總係有代價,Hermes同埋Eris係戰爭中殞落。而Circe亦被認為已經死去。

呢個係無限縮短既版本,原本既漫畫主線同支線計埋有27期

War of gods唔易睇 又長有時又唔知佢up乜
我都係齋睇上1,2年出果本tpb再睇一兩本tie in算
雖然係George Perez run結尾,我就覺得幾混亂
件事講到全世界睇到circe真係好撚勁
仲要打到Diana變返泥

Circe話曬都係神

播番kyle個雪櫃女友

次次諗起alex都好sad
不過如果要講alex俾人雪應該要講major force 即係短期之內都唔會見到alex入雪櫃

首先要有Kyle

真心想kyle做GL 佢又係重組成個green lantern嘅人 又勁到可以做白燈

仲係4個入面最有想像力

佢意志力可能冇hal咁勁 但係佢可以諗好多唔同嘢出嚟打人
btw巴打有冇睇過kyle變白燈個故事 最後佢臨死咗嗰吓話原諒隻guardian 以為佢會死 點知佢學晒七隻燈變咗白燈

原來係咁樣變 有冇巴打知個storyline叫咩 好想睇

仲未開始睇Omega Men

Rise of the third army差唔多完佢就變咗白燈
不過個故事好似之前仲有本 不過唔記得咩名 之後嗰本係wrath of the first lantern
如果開下個po講邊個好
如果開下個po講邊個好

其實batman超人都有好多冇咩人識嘅反派 可以講吓
如果開下個po講邊個好

如果講flash GL啲人隨時連Barry Allen同Hal Jordan係邊個都唔知
如果開下個po講邊個好

如果講flash GL啲人隨時連Barry Allen同Hal Jordan係邊個都唔知

GL啲反派好多外星人
惗緊講唔講Aquaman
Dr.Poison演員表示已經簽左約會係未來某一套WW電影回歸
如果開下個po講邊個好

GL啲反派好多外星人

Aquaman GL flash都想睇
如果開下個po講邊個好

GL啲反派好多外星人

GL就不了GL係我唯一覺得Heroes吸引過Villains既系列
Flash既話,我對啲speedsters唔太熟,但講下The Rogue個幾個都可以
點解又有負皮
點解又有負皮

快快手手完左Circe先

Circe能力:

作為一個幾千歲既傳奇女巫,Circe既魔法玩到出神入化,其中包括:

最出名就係將人(多數係男性)變成動物,常見既有豬、鳥類、野豬、馬嬲、大型貓類等等。被佢變成動物既人會保留思考能力,甚至仍然識講野。

物質改變,將任何物件隨意改變成其他物質。
透過咒語改變現實。
影響或控制人類心智。
魔法光束及護盾。
千里傳音。
透視。
製造幻覺。
跨次元傳送。

除此之外,佢長生不老,可以用佢既美貌誘惑其他人,並且具有相當既鍊金術知識。

但即使最強大既女神都有弱點:
Moly,一種可以干擾Circe既魔法既草藥。
佢既魔法對Immortal既角色無效/效果會減弱,例如WW。另外印象中佢唔可以變Plastic Man做其他動物,因為Plastic Man本身都係shape shifter。
如果開下個po講邊個好

GL啲反派好多外星人

GL就不了GL係我唯一覺得Heroes吸引過Villains既系列
Flash既話,我對啲speedsters唔太熟,但講下The Rogue個幾個都可以

如果講flash嘅話 啲speedsters我可以幫你補充
幫手推推
如果開下個po講邊個好

GL啲反派好多外星人

等我惗下講Flash定Aquaman
定係唔講反派,講Bats Family

GL啲反派好多外星人

講bat family

GL啲反派好多外星人

講bat family

i can help you with that

GL啲反派好多外星人

講bat family

bat family都好呀有好多都好正
不過剩係幾個羅賓都有排講

講bat family

長期連載

講bat family

Batman Inc. 果啲又計唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞