Wonder Woman漫畫反派介紹

745 回覆
224 Like 2 Dislike
個post又深潛

樓主要去男校grad din

男校係Bruce巴打同傷心巴打

又提返啲傷心事

今日終於拎左套西裝
大家等我下星期二or星期三更新但已經唔知講乜好
不如趁JL未上介紹下JL成員

諗住講邊代JL

電影成員啦
個post又深潛

又提返啲傷心事

今日終於拎左套西裝

諗住講邊代JL

電影成員啦

剩係aquaman都有排講

又提返啲傷心事

今日終於拎左套西裝

諗住講邊代JL

電影成員啦

點解嘅

又提返啲傷心事

今日終於拎左套西裝

諗住講邊代JL

電影成員啦

點解嘅

Aquaman sucks

又提返啲傷心事

今日終於拎左套西裝

諗住講邊代JL

電影成員啦

點解嘅

Aquaman sucks

話時話有冇人玩過injustice 有少少興
LM

有玩DC Legends

injustice漫畫個故事幾正
係咪要沉喇
係咪要沉喇

係咁上下啦
邊度可以搵到呢D彩色既漫畫睇? 中英都得

如果你想要實體書就去銅鑼灣兩間漫畫店買 舊啲就可能要上amazon訂
不過如果你唔會儲 純粹想睇就dc entertainment(marvel唔記得要用咩)
係咪要沉喇

係咁上下啦

對唔住囉
係咪要沉喇

係咁上下啦

對唔住囉

或者有有咩想討論下
11月又會浮番面啦
琴日成日唔得閒返嚟推post
樓主下次會唔會介紹aquaman 佢應該係jl入面第二個少人識嘅角色

佢除左Black Manta同Ocean Master仲有咩反派

Sad story

我反而想睇同Vision撞樣個個(唔記得咩名)
細個睇卡通記得佢能力係穿透 但都係成日比人打中

red tornado?
之前唔係有個dc討論區咩?
樓主下次會唔會介紹aquaman 佢應該係jl入面第二個少人識嘅角色

佢除左Black Manta同Ocean Master仲有咩反派

Sad story

好慘呀佢
希望JL一改suck形象
細細就已經鍾意佢

如果你想要實體書就去銅鑼灣兩間漫畫店買 舊啲就可能要上amazon訂
不過如果你唔會儲 純粹想睇就dc entertainment(marvel唔記得要用咩)

Marvel Comics/ Marvel Unlimited
係咪要沉喇

係咁上下啦

對唔住囉

或者有有咩想討論下

我想睇下其他反派
Brainiac 係咪算最勁/出名?

Sad story

好慘呀佢
希望JL一改suck形象
細細就已經鍾意佢

好多人都想睇aquaman型 剩係睇trailer應該幾正
btw巴打你個名

Sad story

同埋red tornato係機械人冇得穿透 穿透係martian manhunter
係咪要沉喇

係咁上下啦

對唔住囉

或者有有咩想討論下

我想睇下其他反派

brainiac係幾出名 不過其實唔係咁勁
係咪要沉喇

係咁上下啦

對唔住囉

或者有有咩想討論下

我想睇下其他反派

brainiac係幾出名 不過其實唔係咁勁

雖然光頭又綠色不過我覺得幾型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞