[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
每日一推
大家都以為我沒有job
其實中間我有job
沒有post出來而已
真係寒酸到啲霉氣由個mon滲出嚟
不過又真係風水輪流轉
當日佢屌林俊明個Fred Perry 背囊貴
今日要靠林俊明養嘅時候,無得fing千幾蚊買個布袋,又要出story呻。

蝦呀~你真係好霉!
作為一個都叫有啲名氣既KOL
就算真實性格係睇錢至上
好心都扮下野啦
呢啲方面真性情黎做乜
佢唔係唔想扮
係唔識扮 以為將件事修飾左做好笑啲/知性啲
e.g 孖屎 焗包要起角(想人覺得佢好追求完美?)
咁大個人唔識待人接物唔識講野同冇內涵
係佢身邊/遇到啲人好 包容度高或者冇所謂啫
其實蝦姐霉真係foreseeable
咁多年黎一直做KOL都冇嘗試去進步過
拍既片永遠都係個啲野
例如搬屋片好似兩年拍既兩條片內容都係90%相似咁

不過以蝦姐咁既性格 做邊行應該都會fail
今日出左街啦佢 冇派負皮
個袋要千幾兩千!?
好肉酸,佢真係咩狗屎垃圾都ig po俾人睇
蝦乾,我幫你google咗喇
呢度平過官網,希望幫到你😂👍🏻
每日一推
佢d舊片應該都俾到少少收入佢嘅
其實唔使咁強調話比人知有同其他人見過面不過冇po出黎,咁介懷又咁講得,見面次數多極有限
「睇下算」…又倒米兼寒酸
係嫌貴唔買丫 定係覺得唔值得買丫?
本身都冇sense, 點都唔會扮到
然而一旦該頻道處於閒置狀態,而且超過 6 個月未上傳任何內容或發布社群貼文,YouTube 有權決定是否取消該頻道的營利資格。
教授仲唔出seminar就molamola
係咪想塑造自己係應買則買既影像
所以難怪最近好努力想上水
以臭蝦咁嘅性格,佢之前可以做KOL做到咁多年直係算好彩
而家真係有咁耐風流 有咁耐折墮
過咗六個月好耐啦
嫌貴呀 牙蝦而家霉到買盒百幾蚊花茶都話小貴
上次對小朋友charlie brown涼鞋就即pay!
其實牙蝦係搵話題上水啫 涼鞋著壞腳照買
睇唔睇到佢YouTube仲係咪收緊錢?
今次個袋係加多個零 大貴呀
加上蝦係celine係忠粉邊睇得上marc jacobs

連marc jacobs都唔捨得買 好擔心我蝦財政狀況
點見得姊妹啊 佢哋都用Chanel Dior
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞