[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
seasonal款冇問題喎唔會比classic cheap
佢嘅想法真係意想不到啊
不過冇乜見佢用 其實個袋係咪借
之前有人考古過,係chanel請佢出trip時買
不過依家可能變賣咗
當年chanel請佢去法國,如今係zone1畀負評
唔開箱唔出條片都唔似蝦style
係邊個袋 我無追咁前啦

呢個袋只係出現過幾次
同埋live show過一次 話去Chanel trip有discount所以買
臭蝦以前意氣風發個樣同依家披頭散髮素顏樣,真係差好遠
依家Chanel WOC 都冇錢買,淨係買到對細logo耳環
seasonal 款量少唔係仲好咩
而且佢個款又唔係拎出黎即刻認得
咪又係方方地(可能我冇留意開先唔識)
講真又唔係得一個袋 用黎襯下袋好過成日揹住一個啦
如果佢肯正正常常死返出去搵工
做中環OL 個袋咪有用途
不過唔知個袋仲喺唔喺zone 1屋企呢
或者已經窮到斷捨離
寧願櫃頂放搬屋泡泡紙
都無位放Chanel包包
其實唔捨得買真係唔係問題
個個價值觀唔同
講真啲YouTuber 稍為多人follow有job就淨係日日吃喝玩樂買名牌去旅行
掛個YouTuber 名都唔當係工作
我又唔覺得呢啲人又幾好

只係唔捨得 買唔起又係格硬充就好核突
佢仲要唔係物質上想充大頭
連生活 知識都想扮到好完美好講究好有文化修養
每次想扮知性就大把大把車返落自己面
邊個會請臭蝦做OL 呀
請佢番黎倒米呀
仲有人搵佢出席活動既咩
又話停不了的金牛座,又話唔可以做ftm
究竟我蝦依家既定位係乜嘢
虐兒KOL
蛀米大蟲
講得好啱

窮酸唔係問題
就算好有錢都唔代表要買名牌

呀蝦柒既點係明明生活咁窮酸度縮
係都要扮貴婦扮有學識扮知性生活有品味
實情就係為自己利益
乞sponsor 呃妹豬買product
心水清少少都知呢條友唔撚係路
尤其佢虐兒開始
「乞sponsor 呃妹豬買product 」呢一句基本上概括所有kol
蝦乾衰在太自大唔識做人包裝好自己
派負皮kol 😂👍🏻
每日一推
奥運站坐擁東涌線優勢
蝦最新地址好似三房?
zone2睇唔上眼啦
佢係唔會揾到
那有技能
連FTM都太累了
題外話 我甩p啦 可以好評大家啦
婷姐快來負皮我
恭喜你
每日一推
之前分析過蝦姐係做不了中環OL
做sales 做marketing 的話,佢嘅倒米體質極度趕客。
做PR,佢已經係個公關災難。
做CS,佢答客又會勁西。
做秘書,佢啲語言能力…………

結論,蝦都係蛀米體質,返歸等林俊明養算罷。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞