[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
好衰呀你
直線抽擊
已經冇牛食 麵包都冇得食餓死牙明了
有包食都好乾,龜裂咁
炸裂呀~~~
牙明飲多幾杯水啦!

諗到牙明連食pizza 都要配清水………
有種生無可戀嘅感覺……
佢要解釋比大家聽點解佢會簡平嘢,唔係因為我冇錢呀
每日一推
我蝦係精打細算嘅金牛座嘛~
考古推推
「咁但係呢我覺得其實香港有好多女仔呢係連梳好個頭、夾好個頭都唔願去做㗎」
蝦教授你個無藉口唔梳頭嘅主播頭神器呢?
唔係唔願意或者冇set頭
喺香港嘅潮濕天氣下set完頭出門口10分鐘已經塔晒
你喺街睇梗係覺得人哋冇set頭
(淚)
天氣朝濕同落雨
一出門口就會變爆炸頭
蝦乾睇返呢條片有無心虛,上次難得有人搵佢食飯,結果佢個頭係有橡筋痕
又成日唔梳頭就影相出story
回力鏢
呢個真係食哂回力鏢
臭蝦而家成日放披頭散髮居家白卡婆look去ig story
剪短頭髮定留長都要出story問人
明明係想慳錢唔剪
佢真係衰戇鳩同自視過高
其實同一個論點
只要佢改成為
「知道好多女仔好似我咁,比較唔熟悉頭髮打理,可能就咁吹乾個頭就出街…但我自從用咗呢個咁friendly嘅直髮器就發現set頭係咁簡單…」
之類嘅嘢咪幾好
就算五年十年後拎出嚟鞭屍
最多咪話你介紹唔好嘅產品
成日講到自己有做某啲嘢 其他女仔唔做
好叻好威咩?
出面世界好撚大
唔好做過一間beauty exchange就以為自己真係
美容達人啦

利申:從來唔睇垃圾BE
好耐冇留言但一直追緊post嘅我
睇親蝦乾d story 都覺得尷尬
蝦乾真係食左好多回力鏢
之前唔記得邊度講過自己[停不了的金牛座]
又話唔做野就覺得自己好廢
.
.
.
點知自己而家無sponsor ad 被逼做ftm但乜7都唔識做
日日淨係mon po派負皮 哈哈好笑😂👍🏻

我仲記得有個q&a佢用成堆藉口嚟解釋自己唔做ftm 咩bb會驚咗佢嗰啲 有冇人搵得返
笑死佢人生真係好充實
dress up自拍減廢

阿佳仔主照顧者照顧newborn唔係好忙嘅咩點解會覺得自己廢
謙虛兩個字從來唔係我蝦既字典入面
佢有你既語言能力一成都唔洗搞到今日咁啦
廢得黎又咁自大就真係抵死
如果當日識做人少少都應該唔洗變成今日既過街老鼠
正評如風絲
而家佢唔理個仔但都係咁驚佢
「唔可以放棄工作」 笑死人,佢畢業之後除咗BE嗰份工之外仲有返過乜嘢工 講到自己好女強人,好有經驗咁
佢呢啲連剪片都要人幫手嘅所謂「KOL」真係得啖笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞