[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
坐月期間好忙, 忙到唔得閒諗自己廢唔廢

講到廢... 早前我睇左佢段"跟我當一天事業型主婦!" 的片
果時佢未生仔, 9點起身叫早起, 整個早餐食就煞有介事咁, 全日無乜世藝,
就係買個餸煮下飯再做一兩個鐘野
咁就叫事業型?? 真係叫廣大要回家做家務的working mom 情何以堪
佢的"事業型"生活仲得閒過退休

佢就咁share 生活本來都無乜野
但題目叫"事業型主婦"就真係笑大人個口
扣題不緊, 唔該重作啦

btw~ 我甩P了
無計啦, 小朋友反應好真的
你鍚佢就自自然然會痴你, 無得呃
反之亦然
啲回力鏢真係回到發發聲,大巴大巴車埋去
啱呀~
坐月期間新手媽媽好多野都要學,阿B有少少風吹草動又會勁緊張,母乳媽媽又要不停餵不停泵。
仲邊得閒覺得自己廢,覺得自己廢可能就係你根本無用心去湊仔。(或者太幸福,唔使湊囉!)

每日一推
咁呀蝦而家係咪覺得自己好冇用
恭喜甩p呀!

好正呀又再鞭屍
證明呀蝦真心CLS 活係平衡時空咁
事業型女性
唔講以為佢幾千萬上落
兼照顧好家頭細務
但原來係無業+唔打理家頭細務既主婦

其實頹唔係問題
但人要有自知之明
唔好扮到自己好勤力好叻至得架
證明佢一直以黎為咗塑造形象講大話
當年塑造既形象依家清晒袋
講到自己好自律又勤力又知性,想做妹豬既榜樣
點知真面目係好食懶飛,不務正業,靠老公養,又成日想買裝備
ftm都可以湊到個仔扁頭
仲要成日仆街都要那返渣沙 死不認錯
好煩俾人屌咁耐都可以仲咁厚面皮得閒露個閪頭出嚟
講買俾個仔啲嘢乜都大貴 食就左麵包右饅頭
講買俾自己 就貴一貴都得 仲同啲已經唔同自己level嘅人大魚大肉 (不過佢都係無錢架啦可能係鳩噏當買咗

幾時收皮呀條八婆
be份工係佢當年買淘寶識嘅朋友仙介紹佢入去做㗎
不是靠實力
人哋介紹份工俾佢仲好意思笑人
仙依家不停開箱Chanel 蝦乾實睇到酸爆
話時話佢有既C牌係咪就係得一對耳環 ?
凌辱仙以朋友黎講都算係咁
係我蝦自視過高搞到依家咁,想做返be又太大年紀
屌佢個咀
就係佢介紹呢個直髮器伏到仆街
早幾個po都好多絲打中伏
我同個朋友仲一人買咗一把
用2次頭髮已經feel到旱
好似好多絲打都係前妹豬中左伏
睇黎呀蝦都真係昆左唔少人
好彩以前冇錢 渡過一劫
恭喜
「大貴」
「睇下就算」
買三個鐵殻返去又當自己讀多咗個phd可以開seminar?
咪笑大人個口啦屌你垃圾夏子婷
恭喜哂
我同朋友一齊買
我用左2 次,佢用左一次就送左去堆田區了
然後仲要加上佢無咩點返工拎社會經驗磨走佢啲濕鳩菱角
難怪零內涵
絲打你好叻
佢淨係要嚟揭,所以揭書速度一定要快
育兒書淨係睇過尿結石嗰本囉
呀!sorry,係揭同影相,內容skip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞