[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
停不了的金牛座(製造冇用的垃圾)
梗係啦,唔可以搞到alicehaha無me time架
嗰款ikea碟都唔係輕
以前lc碟正版甩色餐具都話夢幻風 而家用cheap野好大對比 做乜搞成咁

夏子婷 你捨得收皮未
佢啲LC 曬嚟曬去都係嗰幾隻outlet 色 收埋好過
寧靜的一刻=蝦佳已入黑房
星期日都無family day ,知唔知醜啊你!
就六點半可以掟蝦仔入黑房世界從此清靜
幾時有話family day包埋佳仔
如果佳仔唔係似牙蝦咁樣衰咁大鼻
我會以為佢係執翻黎
呢年幾真係唔覺角仔同老母蝦有bonding
角仔成日見住牙蝦都係驚恐樣/連鼠樣
係wor! 已經六點半臭蝦真係好憎佳仔
佳仔一出世嗰陣時真係好似成日好驚佢老母咁
不過佳仔而家已經變咗支那頑童樣 我成日形住佢好想掟自己老母落街

好姊妹仙仙講緊買嘢價錢 一萬兩萬

睇返蝦乾
買少少嘢post IG story就$13「即pay」
$100花茶小貴 $2000袋「睇吓算啦」
真係好霉啊
究竟成班BE姊妹周所gathering 有咩話題講
蝦姐行唔返小資女路線架啦你係個nobody嘅師奶(仲要虐兒個隻) 算罷啦
懷念佳仔
當日gathering 根本佢完全答唔到嗲
諗起畫面都尷尬
佢又真係肯去果下先勁 ,佢面皮真係太厚
就算同場有媽媽級既大戶人家都無共同話題
人地錫到個女燶,難為角仔係阿媽打邊爐個陣已經入左黑房
如果預埋佢 佢都唔去
咁下次就會慣性唔嗌佢
佢好似都係得返呢班'kol朋友' 硬住頭皮都要去啦
分析得好好
人大左同朋友相處見面開始都係變成咁

更何況蝦乾從hd 畢業之後
都係得BE呢班朋友圈
做咗KOL咁耐
都痴唔到其他圈嘅朋友
證明佢個人品真係好有問題
扮嘢又作狀 點解佢學唔到南瓜珍一成
痴唔到唔Jade Minnie呢埋人
蝦唯一撐場cc耳環只係$3300(會甩石)
早晨呀蝦師奶
起身懷緬過去未呀?

其實你真係好無腦
想扮保護蝦仔所以唔俾佢出樣
但又成日post 佢以前嘅樣
又回味又懷念咁
係人都知佢而家俾你搞到唔見得人你先唔敢post啦
係真保護就唔會Repost 以前嘅相啦!
做戲做全套啦聰明人
每日一推
原來已經起左身派負評
唔怪得佢咁唔鐘意佢個藍色seasonal款嘅袋
佢勁介意人地睇得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞