[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
度縮精屙嘅便便
去左個網度睇,佢枝大貴serum 390/10ml
仲要想買好耐好耐
小熊貓就唔啱啦,老婆想買好耐好耐都唔識做
食開好耐咪直接講囉
係要特登話比人知咩年代已經買緊 做咩啫
應該有得食個古早味蛋糕,不過同平時食果d乾爭爭野一樣,佳仔唔會知
淨係識食白烚米粉同大大片方包無屎痾都正常啦
又無纖維又無油份
又開蝦教授寫作小教室
轉折句呢 句子重點會放喺轉折詞後嘅分句
好似佢咁先讚後彈 就會突顯樽嘢真係好惡頂
> 雖然好有效,但係好難飲
掉轉成句 先會突顯佢嘅好處
> 雖然好難飲,但係好有效

同埋用字可以再靚啲,印象即刻唔同哂
難飲>麻麻地/無咁好飲

如果我係教書嘅 用佢啲post同story都夠我出成年嘅功課
同佢煮嘅嘢一樣咁乾
珍 食完蛋糕執都未執又拎支野出嚟影相
硬係覺得佢無洗手抹咀
角仔好慘
係呢個家無地位
個盒溶溶爛爛咁好啱佢
冇便秘煩惱同問...
我食個火龍果已經唔敢上長途車,佢咁多年都要食呢d先有得痾,唔覺得要正視問題咩
玩具都冇邊件
阿蝦肯洗錢係角仔身上?

蝦!見字請買嘢俾角仔嚟駁嘴
無咩字可以用就講 味道其次,有用最緊要咪得
揾佢賣廣告真係倒米
仔細再睇佢段文字
真係好倒米
打撚埋成段出嚟逐句圈

其實我喺MIMINGMART
STARBUCKS交收年代
已經買緊
😂

講真綠粉我比較無感
但呢個大腸清道夫得👍

之前食過其他清縮便嘅
通常都屙到七彩🌝

但呢個唔會
只係會令你
路路暢通+每天都有靚便
每做完一個療程
啲腸風肚風都少咗好多
少咗肚谷氣同胃痛
買咗咁多年都無乜點加價
讚👍👍👍

不過最大嘅缺點係
都幾難飲😂😂😂

1. 屌你又扮晒熟,扮做MIMINGMART 忠粉。

2. 扮忠粉,想R撈,但都免不了倒米體質,介紹一件商品時都不忘踩下其他產品 。用貶低同一牌子其他商品去抬目標商品依個策略真心On9。就算無攻擊其他牌子樹敵,但唔見得幫到個牌子。

3. 繼續孤鳩寒窮酸味出晒嚟咁講無乜加價係最大好處。

4. 買咗咁多年都幫唔到你治本解決便秘問題,咁究竟依隻Product 有無用㗎!!

5. 直線話難飲

6. 啲emoji 好撚柒🌝🌝🌝😂😂😂

結論:
唔會幫襯!

如果依篇係鱔稿,寫嗰個可以拎去炭燒鰻魚咁處決佢。

PR/Marketer 朋友,唔想隻Brand/Product 收皮,就真係唔好搵ex-KOL Alex 喇。

蝦姐呀~
你咁樣嘅文筆,點樣R 撈呀!Discount 你都R 唔到啦!
不哭不鬧
又無慾無求
呢個人生好慘
最慘唔係角仔自己揀
蝦師奶日日便秘咁

大家都頂唔順蝦姐啲文筆!!!
阿蝦有冇諗過睇醫生成日便秘
睇文筆就知佢平時唔睇書,買左當睇左
咁我應該讚美隻Cream好抵用定係蝦姐好節儉好呢
臭蝦佢幾時先會意識到自己有倒米體質
明知自己文筆唔好又開口夾著脷,不如收皮算啦
就憑臭蝦金句「人奶係冇缺點㗎」,同埋佳仔有結晶尿佢以為係紙尿片甩色,我就知道佢一定覺得自己勁過醫生
唉lcm買完ps5更加無人理蝦佳
未ready就咪做父母啦屌
自己買嘢無打算買啲俾個仔
心地咁差點享受都係尖酸刻薄樣
食多幾條壯陽秋葵咪得
ta仲認真過professor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞