[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
各大育兒書作者:
講比你聽個新版個改進好重要
但又up唔出 講唔到
打句唔知點解 thank you for your information
佢睇書淨係睇翻頁速度快就得
明明多數睇電子書嘅人係諗邊個平台嘅書啱自己睇多啲
佢十成九買返嚟都係擺啦
講得唔知點解就即係知道佢care個點係唔重要但佢好介意啦
翻頁慢不嬲係墨水mon特色嚟
Kindle嘅話refresh下會快返啲
唔知蝦乾知唔知呢
同埋跟電子書嘅有聲書通常要買
唔知蝦乾肯唔肯買呢?
都幾貴㗎喎
唔重要得黎 顯得佢好詞窮
佢句唔知點解 本身係應該elaborate 點解慢會影響讀書體驗
一係就就咁講 好慢會影響到讀書體驗

佢次次做分享都係咁 一係講啲唔重要既野
一係就分析唔到
我地已經睇穿睇透蝦姐
成日見北角Hyatt Centric 推銷緊Snoopy 主題Staycation

每次見到個廣告,都諗起被困Zone 1嘅角仔

個個KOL 都帶小朋友去Staycation。
窮酸蝦你又幾時帶角仔出去呀~
二千幾蚊啫,你都無買個MJ 袋啦,今個月儲到錢啦。

(我地又幫你諗到拍片主題喇
你睇下佢堆電器seminar 重點都唔係分析product好唔好用
只係緊張外形咩色 條線咩色好療癒
真係當讀者弱智 內容完全無營養

利申:前弱智妹豬讀者
印象中佢真係post過幾次story d 閱讀機,其實佢最終買到未 定係想r sponsor?
後者
Sponsor又無林俊明又扮睇唔到
又唔捨得用自己私己錢
已經進步左啦

好過當年「缺點是黑色電線」

唔出story都冇乜嘢
一出就連續幾日雙位數字下跌
夏子婷你唔想撈就出聲嘛
定你冇錢續買followers所以佢哋unfollow你呀
個陣見佢介紹+-0吸塵機
諗住睇下功能有幾好
點解佢買+-0都唔買dyson
點知係咁話白色靚
講到吸力就話鐘點用嚟吸塵都無投訴應該吸得好好
佢唔係用家又學人介紹
鐘點正路都唔會無啦啦投訴你啲電器啦
邊有人咁On9咁講嘢
7仔都有Snoopy 狗屋企賣
重點係叉電頭係黑色 搞到我蝦唔開心
因為 樓上出沒 絲/巴
我走去再睇多次佢條片講部吸塵機
佢嘅review廢不在話下
原來早喺未結婚未生仔嘅時候佢已經知佢老公有濕疹
但佢竟然仲可以繼續買劣質淘寶床單
同擺到成屋公仔
唔理佢濕疹致敏原係咩
皮膚長期掂到嘅日用品都要小心揀啦下嘛
傻人出沒
Sorry傻人絲/巴

自膠一打
夏子婷應該會以為香港地有濕疹好正常
唔關淘寶床單事
只要係北歐風就得
林俊明濕疹係佢既事
所以讀唔到degree有原因的
帶住角仔仲要拍片真係累掛了
一定係黑箱作業啦
成日食精緻澱粉都可能關濕疹事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞