[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
$390/10ml對於一個住zone 1嘅人嚟講都叫貴
佢平時啲錢係咪攞哂去交租所以冇錢買肉同買貴嘢
應該成腸都係秋葵 又無飲水屙唔出
係要儲埋買家電呀!
例如廚師機,電子書,PS5咁囉~

角仔都係去讀學券幼稚園㗎喇哪有錢讀私校。

要贏蝦教授其實唔難。
仙仙係四季酒店嘛
唔一定嫁
我身邊有啲沙膜肌fd夏天都要用油
蝦嬸成日整埋啲乾爭爭嘅嘢,佢本人又唔多似會成日飲水,搽再補濕再鎖水嘅護膚品都無用啦,個底咁乾
留意返 Female Photographer
係專登影倒影 v字手勢
1. 成日整澱粉放題仲唔夠 出到去都係買重糖重澱粉野
2.又提住唔捨得買好心唔好成日將價錢 貴唔捨得放係咀邊
一係就唔好買 唔捨得咪唔捨得 人人負擔能力唔同
一係錢就洗左 佢值既咪算
3.其實佢都係整3層野 有a同b食譜 有腦既諗下都識點整
甜品好多時都係自己諗下點配 texture好啲/整第二個樣
宜家唔係改食譜做其他味 啲份量郁左會好易失敗
做咩又講到咩重大研究咁
佢會覺得佢係易便秘體質
好多時呢啲人要靠纖維粉 西梅汁先屙到既人
佢地都慣係2至3日一次 因為平時都係咁
仲未瞓嘅rv鞋
宜家日日係鞋櫃冇見光冇出街
日頭都訓夠喇

好垃圾
構圖同美感可以零分
最近睇開海岸村水鑽款真係好靚
再望下價錢就明白點解不喜歡那個扣子
其實個個做咗人父母之後
都會買好多嘢俾bb
個個 story 都忍唔住 post 個bb
就算養咗隻狗都會啦
得盲公同蝦乾可以活得咁自在
咁多metime仲有得玩board game
讚👍🏻👍🏻👍🏻
條八婆真係自私到暈,角仔自救多福
無啦啦講佢老豆
老豆食唔到=搵到食譜就夠 慳返唔洗整
佳仔而家自求多福,過多幾年到佢兩公婆自求多福
到時個仔學晒佢做冇fd子自私精,字又唔識隻,
日日食乾包食到潺又唔夠人打,便秘體質晚晚廁所aka黑房坐到天光
放心啦 如果角仔入到名牌幼稚園
蝦老母一定衝出黎認屎認屁分享心得
父母係小朋友role model
除非蝦佳領悟能力高 看透人情世故
如果學哂林夏夫婦冷漠 挑剔 識少少扮代表真係rip
男生是XY,所以男生的智商全部都是來自母親的遺傳,女生是XX,所以女生的智商是父親跟母親各有一半影響。

除非有黑箱作業

原來係有折啊 平時買真係大貴
風光時坐喺屋企收products
依家要等到有優惠先自費大貴skincare
橙!
有85折先捨得買支390蚊嘅精華
如果係真嘅話 角仔好可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞