[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
我飲親奶都搞肚痛標冷汗 唔想用啲咁激烈既方式去廁所

見到呢個忍唔住諗起角仔
睇慣咗角仔個扁頭之後竟然睇唔出呢個邊度扁了
如果飲食無效嘅話 我會揀去書店
一去書店真係好自然就有反應
不過蝦姐可能有兩部電子書就夠 唔會去書店
矯正前都無角仔咁扁
角仔食到好似老豆咁腫,蝦乾以為可以救番個直角頭
有眾新聞中國組旁述

https://fb.watch/8O1-3wlXkU/
依家角仔個頭係咪無得救喇
蝦乾同隻垃圾小熊貓真係無資格做人老豆老母
我睇眾新聞講大陸好興依種頭盔
亂咁戴到啲B 頭變形

我一邊睇,一邊諗起角仔

https://youtu.be/Lo_t5OOZ7yM

辛苦晒加速師夏子婷
仲有57個!
9月14號嗰陣變136K個幾月後就嚟135K蝦乾加速師真係好勁
繼續加速,Gogogo!!
睇個勢,下年就可以慶祝我蝦累積到12XK忠粉
真係開心過慶祝我蝦生日
-96 嗰日真係好勁

直線抽擊
蝦乾:不必比較,而且我兒已成為Sleep Training 畢業生了😂👍
又諗返起「佢係一個鍾意瞓覺多過食奶嘅BB」論
按呢個邏輯 Connor係天使寶寶嚟但好可惜 佢醒就會係蝦嘅惡夢
一個負皮 睇嚟蝦乾夠鐘me time
正常人老母每決定一件事都係為個B著想
邊似臭蝦諗住要me time/ 要減肥要瘦/ 唔想累掛了種種私人原因就搞sleep training 食減肥藥 長期放蝦佳落床
唔嗱嗱聲減肥點復出出嚟呃妹豬錢
佢真係當角仔係搵錢同打卡工具咋
話之佢黑房喊到拆天 餓佢成日
She doesn’t give a shit at all
擺明啦 個個月set好曬機放埋神主木牌幫佳佳影相打卡都係諗住呃like r sponsor同營造自己係好老母俾妹豬睇咋
碌到時都諗起蝦乾既偉論,人地Q&A有營養幾多,又會講明大家情況唔同,唔好跟足佢,點似蝦乾湊仔幾個月就育兒專家咁。分分鐘人地問佢點樣會容易d授孕佢會答你佢有易孕體質
蝦乾乜玩具都唔買畀角仔但洗左幾百蚊係神主牌。有蝦乾呢個老母角仔真係要自求多福
講玩具,桑拿太太係成套迪士尼美語世界囉
角仔好似體重未double已經係train 緊
係咪個頭越近直角,就代表sleep training level 越勁
利申:唔識,想請教蝦博士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞