[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
be班女個個都有米周身名牌 蝦乾得全chanel最平嘅cc耳環撐場
當年嘅好姊妹仙已經帶緊fine jewellery
仲有一個解說

各位忠粉都知,我蝦咩都要大去提高延續性,專買大袋大鞋。
咁Charlie Brown 又無大Tote 版喎

而且桑拿有個大嘅Marc Jacobs Tote Bag 做走佬袋。

買個細Tote,直線比較,淨係size都輸到九條街咁款喎!!!

所以林俊明今次可以慳返二千喇!!!
但啱啱派左消費券啊!!
又拿到$2000啦

蝦乾鍾意就去馬啦!
順便拍埋開箱放上網就唔驚畀人del acc啦

當消費劵遇上查理布朗!我的大貴小tote bag開箱!
淨係知佢followers直線下降中
係咪撈㗎?跌咗咁耐都唔檢討吓
與其喺度mon po 負評同出埋曬啲passive aggressive 嘅story , 不如諗清楚自己到底想點,搞唔掂轉行算啦
有眼不識泰山,佢ig影到成個帶飯既環保袋咁
桑拿太太有個large size做走佬袋
望多幾眼先知係MJ
轉咩行呀 牙蝦可能連講幾十句英文自我介紹都有問題
red sut may
wu lee cool lu
e eh lu eh fu
深深烙在我的腦海裏
臭蝦可以帶埋佳仔落zone1 樓下影OOTD
Resume 真係見一次笑一次嗰條片真係尷尬過關家姐

蝦姐又整嘢食
蝦公難得唔使食乾包同饅頭話時話啲腸仔咁碎嘅?又冇錢買肉?
菠蘿腸仔芝士 細路仔野食又
要切碎啲腸仔扮意大利辣肉腸 好慘
想食 跟住3個鐘先有得食
屌你老母加菠蘿

啲餐具洗完又唔抹乾佢
做戲都做全套啦
不如落pizza hut買
點解啲餐具唔係玫瑰金嘅? 定我記錯左?
又上水,唔係饅頭但仍然係麵粉製成品
睇得出落重料打卡
係唔係用得太耐甩色換左啦
呢個叉柄唔係圓係方既?
佢似乎係換左餐具 我記得會圓身好似
點解冇咗lc碟 得返ikea碟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞