[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
synergie d精華真係好正
如果入唔到名校又會話「不必比較」
買咗之後仲要好似買肉咁慳住食/用
可憐的我蝦
阿媽有過目不忘既體質喎。又有語言天份
幾多人恨都恨唔到

但事實係。讀AL時已經長期唔合格。入唔到大學又話黑箱作業,人唔笑狗都吠
笑死 打日文又錯曬文法 又扮專家教人睇多啲英文新聞train英語水平
無錢所以餐餐饅頭麵包
Btw 點解蝦乾成日咁強調通便
佢係咪一年先痾一次屎
唔知點解經佢介紹完的野就會變cheap
完全冇想買的意欲
應該係話佢黑心樣係天生 相由心生
搽咩都挽回唔到
我都想知點解要咁強調
正常便秘一排改變飲食就去得返
就係回應你地班蟻民笑佢小貴唔捨得買
點知又寒酸到話人冇咩加價
仲間接證實埋佢自己有長期便秘問題 佢個口應該真係好臭
真係
而家睇返佢意氣風發個陣個樣
真係覺得抵佢有今日
搽咩都冇用
我都記得呢個講法
果陣個朋友仲講笑話蠢嘅女人唔好生仔
蝦師奶將成個陽春腦袋遺傳俾角仔
個腦100% 陽春,毫無懸念
唔通而家連菜都買唔起所以便秘
蝦師奶係咪相信靚女唔痾屎
便秘=唔痾屎=靚女
唔係好明點解一個人成日講通便通便
睇嚟咁多年作佢都未解決到便秘呢個問題
咁我蝦起南亞food panda眼中又真係靚女嚟嘅

又準備整失敗饅頭 /龜裂蛋糕
又浪費麵粉雞蛋 唉
蝦仔今晚又有澱粉大餐食好慘
先30歲已經便秘多年
一睇就知係飲食差
改下個飲食好過買呢啲啦
會唔會加水用
呢兩日我蝦又咁活躍
真正總加速師
錯啦 85折條款要買3枝大裝30ml先有85折
佢買得一支仲要細支10ml撚有折
我個個月都燒$5-6000買Mi Ming Mart㗎
蝦乾買得一支$390仲要10ml細支裝
都講想買好耐好耐….究竟扮咩熟客

蝦乾 你想扮熟客R sponsor
咪洗旨意呀
而家就WhatsApp report去mimingmart CS
寫臭人哋產品 話好難飲
佢啲好姊妹用緊啲專櫃品牌樣樣都過千
有啲仲要sponsor 黎

其實買枝細枝試下好正常
但佢就好似為左買呢枝嘢
要節衣縮食 明明都係三百幾蚊
蝦乾嫌坊間嘅食譜唔好 唔全面 好差
顯得自己好叻 展示自己有廚藝天份
仲話畀我哋聽 唔係抄人食譜
女收收皮啦
整呢啲唔值錢嘅糕點
都要放上IG出嚟炫耀 突顯自己叻
睇數字$300幾蚊係好少錢
不過計容量比就好貴 $1000幾先有30ml正常裝
所以想買「好耐好耐」
講出嚟唔嫌寒酸核突㗎咩
10ml咁細支 平時一個月唔夠都用完
咁貴睇嚟佢都係滴吓滴吓咁用一年….

Mon Post蝦話埋你知
mimingmart 產品 唔係買單支就夠
連最基本嘅Synergie A B C 都未買嚟用
學咩人用superserum 逆齡抗皺精華
想一步登天 蝦乾你皮膚肯定又乾又生紋
要溝水加大份量

不過枝逆齡有用 幾貴都抵買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞