[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
重有佢嘅愛牌Chloe 佢應該買得最多嘅係Chloe
Chloe 啲袋冇Chanel咁貴,我蝦咁精打細算,梗係買Chloe
chloe唔係剩係得個大大個nile同loafer咩
蝦好似仲有大puzzle
以前好風光㗎 又Chloe/celine/RV/LC collection出曬片話自己係忠粉㗎而家淪落到用IKEA Uniqlo
見到Marc Jacob 個袋都話唔捨得買
就係個頭崩咗
原來得兩個我成日以為佢有3個以上
買得兩個袋同一對鞋就叫自己做忠粉
「哈哈,好笑」
每個牌子都係買得兩三件就自稱忠粉,真係睇到都覺得尷尬
帶返個頭盔我唔確定佢有幾多個
如有錯漏請其他同學補上
好似係大都係加多少少錢 扺過其他size

但佢孭到郵差咁
買鞋都要買到龍船咁大對
其實過咗青春期之後隻腳就唔會再大㗎啦
佳仔啲鞋肯定全部都唔啱着
究竟蝦乾係咪乜都要帶去童年回憶到
又話童年過得唔開心既
睇完要即刻去洗眼 痴線KOL出story prove佢精神有問題
好準確嘅形容
2000蚊Marc Jacobs大貴
唔知56蚊雀巢算咩呢
屋企有咖啡機 不能亂浪費錢
其實佢想既話唔好話核
食埋啲皮都冇人會阻佢

但成日怨黎怨去咁唔知足
啲福氣都俾佢怨走哂
仲要係問人lur 唔lur 核
真係寡人笑L左
買手袋都話好難揀,要問下人意見

頂你食個生果都要問
自己想lur 咪lur 囉
已經三章野都仲問呢啲咁既問題
就唔係叫天真
係叫低能呀

蝦教授唔係好叻咩
成日開Seminar 教人野架
幾時退化到食生果都唔識
“郵差”真係個形容得好好,好有畫面!
可能臭蝦諗住佢自己對Stan smith可以比埋𨳒熊貓著👍🏻😂
佢條眉咩事
又話整左眉,整完都咁既
真係好少KOL/YouTuber個投票比例會咁齊整
不如幫你寫埋實際人數出嚟啦
Yes (16 包括蝦) : No (9)
坐擁136k followers嘅我蝦根本已經冇人理佢食屎定食生果
得番我地班真fans 咁關心佢
真係好少KOL/YouTuber個投票比例會咁齊整
不如幫你寫埋實際人數出嚟啦
Yes (16 包括蝦) : No (9)
坐擁136k followers嘅我蝦根本已經冇人理佢食屎定食生果
得番我地班真fans 咁關心佢
有冇絲打可以update 下今次佢又嚇走左幾多followers
應該就快135k
係到係到
之前佢一出post就徘徊20-40
冇出就10幾
尋日佢嘅自拍成功推到65個unfollow
Zone 1出處喺邊?
唔記得咗
唔該哂絲打!

嘩其實佢唔po野日日都走廿幾三十個
姐係啲人係特登走去unfollow
一po story 嚇人就走兩倍有突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞