[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
佢真係好9唔搭8

Dion原post:

正常人回覆:

Alicehaha回覆:

真係浪費咗Dion一番好意post吓佢
chanel大貴
hermes太老襯唔起我蝦
間接話埋佢3個朋友都肥左
三部電子書唔會令你知書識墨咗㗎

唔好咁撚on99啦夏子婷
佢應該淨係話自己 得中間兩個係正面咋嘛
但佢又唔打清楚 就算打清楚都係怪
好好地講句 幾時可以再一齊去玩 咪算囉
蝦乾眼中只有自己
就係佢咁嘅性格先淪落到咁樣 都繼續不知悔改
佢講咁多 其實合理化自己買減價貨囉
壞習慣改不了 又要踩人哋件product
最經典係講社運嘅post都可以留言話人地對耳環好靚
真係冇用腦
每次見到呢d合照 就覺得一班人夾錢有公數 蝦乾就會狂食😂👍🏻
其實臭蝦份人真係好冇禮貌人哋好心post張相提下佢,佢就淨係顧住讚自己靚
仲有大是大非面前錯就係錯 dklm
臭蝦同啲冇腦藍絲一樣 不過咁樣先符合佢個陽春腦袋
又想用女性角度分析件product,,,
算啦,pr唔會在乎你既意見無人會畀你架喇
用自己私己錢買,ok?
佢扮到鍾意睇書真係好乞人憎
明明就裝備撚
ching 打錯係咪
你係咪想打十次fail十次
咪係
佢有睇書仲唔講曬睇左咩書咩
好似佢啲裝備育兒書咁
冇睇都照影

話佢有睇書真係冇人會信
身邊有用閱讀器嘅朋友都唔會講舊嘢 只會講本書
如果想做知性嘅女性 唔該真係睇下書冇得扮咖
好撚廢
又唔係買部機番黎實測介紹
拎住人地篇繕稿黎講 講經咩
要睇繕稿我自己都識睇啦
洗撚睇鼎鼎大名坐擁136k followers 嘅Alicehaha 咩
呢個真
同埋我身邊嘅朋友都係鍾意睇實體書多啲
只係kindle方便帶出街同換書睇
但佢哋冇人特別對呢個科技有所追求
仲要擺上網
啱呀~
真係愛書之人屋企有幾棟書架。
Kindle 係出街方便用咋。

蝦姐一對眼,同一時間睇到一本書啫,都唔明佢買三部電子書做乜?
蝦姐呀蝦姐~不如你介紹下你kindle睇緊啲咩書?
角仔你真係好sweet
連拍片題材都幫你老母諗埋
老母唔翻生我邊有啖好肉食(雖然都唔見得佢風光時我會都會有肉食 睇我爸咪知囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞