[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
我覺得係,一定拍左勁多片,點解要post蝦乾核突食相個幾秒,蝦乾又係唔知醜,明知其他人當佢係狗咁撚仲出席,免費飯姐,面子更重要呀蝦乾
呢個係肥on 生日會?臭蝦生日會呢?
肥on 快啲post 比我地睇下喇
肥on係咪想曲線同大家講冇人同臭下慶祝生日
臭蝦應該直頭覺得自己有料到可以做哂班Be八婆嘅人生教練
最早結婚
最快生仔
重有得住zone1 (市區)
臭蝦平時肉都冇錢買,之前買兩隻花蟹已經要post上IG威
今次咁多海鮮食,仲豐富過臭蝦同林俊明慶祝自己生日個餐
以前係be意氣風發 宜家咪做下閒角
人地難得有預埋佢 佢都唔出席就永世入唔返個圈子

次次仙佢地出完event又去飲飲食食
佢都接唔到啲話題 開口講野又失禮人食野啱架喇
其實你係唔係好想俾人屌埋一份啫肥安
如果有睇你唔起嘅蝦乾地址 我地神早報左警
你只不過係個虐兒者嘅幫兇咋

又上水你屋企個仔咪似Charlie Brown望多蝦仔兩眼啦
又想食住個勢博翻身
臭蝦再望多佳仔兩眼可能會想掟佢落街
蝦乾邊有錢買呀
打左卡當自己買左
肥安呀肥安 不如你買個送俾你好朋友啦
佢依家連mj都冇錢買
有新任務了
元朗國house係豪氣啲
mandy今次仲唔憎死蝦乾
千祈唔好報警呀
mandy關左comment都係想息事寧人
肥安幾時生日?
好似唔見其他姊妹有post ig
有消費卷就出街
佢個仔係蝦乾心目中連個袋都不如
真陰公
係呀,啱㗎啦
你睇下算喇
唔會有PR 送俾你㗎
你無job,都唔會有錢買
消費券用嚟買嘢俾個仔吧啦
千幾二千既袋都要po story話無錢買
好寒酸
又回應我哋啊
No one left behind
嗰隻獅子嚟架喎 Charlie呢
比人屌咪話想保護返角仔先遮
係咪暗示角仔就被人掉落山
安已不
佢唔打睇下就算都冇咩野
但打埋出黎就覺得好霉
同埋佢真係成日要提住啲野幾錢幾多抵唔抵咁
真係特別care錢先咁講野
原來都覺得charlie brown無乜野,蝦乾成日提住角仔似佢就好反感
其實角仔一d都唔似佢囉,蝦乾
死心吧啦,無pr會搵你架喇
大家都以為沒有pr找我
其實中間我都收過幾次
沒有post出來而已
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞