[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike

我仲有十幾日就甩P
好期待

得罪d講句、我喺麵包鋪買$8 pizza 粒腸都大過佢,佢大既係唔值錢嘅車里茄

林俊明其實想食phd pizza,唔係蝦乾扮phd整pizza
又想做返Prof Ha開seminar?
痴撚線女人
牙蝦好似係讀design?不過用色得藍同粉紅,仲老土過香港老細
做剪片,佢自己d片都要助手剪…
放好多東西
提高後尾枕嘅延續性
我記得呢個係佳仔喊晒救命要飲奶仲要練頸
好撚慘
我都係呀, 快甩P 了
無諗過會追post追左咁耐
好快到你
點解自家製既pizza都可以咁少似 我自己整既話真係一堆堆肉車落去
佢真係好鍾意純carbs
明哥可能滿心歡喜等pizza外賣 點知見到依舊野 夠邊個食
真係每次睇到都覺心悒
比人勞役, 又唔夠飽, 仲要個頭已經訓扁左......

keep 住睇lee 個post,
本來係想睇下bb 大d 有無好日子過
點知就甩P 了都仲係咁

歲幾人仔可以有好多活動
可以去playground 去公園, 去沙灘, 周圍行下認識世界
我睇番自己個仔歲幾d 相, 好多活動, 張張都好開心
點解角仔歲幾總係驚驚青青, 離不開zone 1?

蝦蝦, 我等你出片呀
盲明嘅意思應該係想叫pizza外賣 但俾蝦乾ban咗
4粒車厘茄 2條腸仔都做到pizza 反正都係食個pizza底就夠飽
尋晚inspired by hagone嗌咗快餐pizza
好足料仲有蝦
好啱做meme
打返直張圖 扻頭埋牆垂死mode
carbs最飽肚
肉貴呀要慳住黎食
菠蘿腸仔做pizza料
大量芝士塞滿個pie影相又好睇 又飽肚(濟)
我寧願好似小學聖誕聯歡會你直接食
連鎖快餐店pizza都冇佢咁頹
其實我覺得似急凍pizza
佢邊有咁好心機樣樣材料買左放少少
仲要焗之前都整得似模似樣,再整埋芝芯
想想非洲的小孩
佢依家都唔洗想非洲的小孩,其實角仔都差唔多
咩brand咁劣 係菠蘿腸仔車厘茄口味
仲要細粒到似午餐肉碎嘅腸仔
冇咗角仔蹤影 係咪已經入咗黑房
真係好撚恐怖,夏子婷你收手啦
想像到臭蝦對林俊明嘅對話就好笑
蝦:叫pizza外賣?好貴嫁,又冇益!你要食我咪整比你食囉,唔係點啫!
臭蝦d腸仔似係打邊爐果啲芝士腸
成個Pizza都好寒酸 邊有人用菠蘿腸仔做料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞