[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(89)

1001 回覆
49 Like 6 Dislike
我蝦又話最憎泰國
又睇唔起人哋 又話多人妖
Dion算唔算係到目前為止最撐臭蝦果個
唔知佢同人哋去泰國係咪都係著數拎盡 用公數買嘅嘢食就起勢咁食呢
呢啲咪係真朋友囉 好心蝦姐唔好再笑/話佢啦 人地撈得好過你好多
明明人哋講緊去泰國玩幾開心 幾懷念啲嘢食
蝦乾repost dion個caption 就九唔搭八
普通社交對答又係1999
自我中心撚上身 一睇就知佢好自私
根本無視身邊朋友當年歡樂時光
連講句「那時候真瘦」都係顧住講自己

照下鏡望下自己而家咩身世啦
頹咗幾耐就冇收入幾耐
靠老公搵錢 攤大手板問人拎錢
通咗關可以去旅行?你諗都唔使諗啦

普通如卷頭髮、gel甲都冇
上次喺周月個聚會 唔覺得丟架咩
唔係以為今時今日 班朋友仲以你為中心呀嘛?
就係因為咁所以先覺得佢冇私人艾豬
而佢一個本身得圍內一堆朋友嘅人竟然有個13x k followers嘅ig佢更加唔捨得放手

但話時話,覺得仙都冇
30歲人基本社交都有問題
究竟佢以前有幾撚好運先風光到咁耐
都唔係架,有識得朋友識得仙
早幾年見佢哋有一齊去旅行
不過仙冇post出嚟,
可能因為佢唔係KOL就費事公開啦
唔似得我蝦咁脫俗架,
留喺zone1深山唔使friend啦
每日一推
蝦姐唔係唔使friend
係無friend 啫
不是不為,是不能也!
我蝦不起歡熱閙 各位千祈唔好叫我蝦去event

又想買多部 真係冇眼睇
究竟買咁多部機嚟做咩
最後佢地個仔變咗白痴,智障人士狂被人笑佢地唔識做人老豆老母,到時損失都係佢地😹😹😹😹😹
可能都係睇下算 都要幾千蚊
發霉蝦邊有錢買
佳仔可以睇呢d閱讀器學英文,慳返買迪士尼美語世界,精打細算金牛座又贏
日本網購你啲朋友係講緊Chanel fashion week 啊 都知你無收到邀請
而家淪落到靠網友報料
無哂PR 搵,陰公豬囉
屋企已經有兩部再買多部點睇三對眼先睇得哂三部
裝備撚有名你叫
就好似整蛋糕用曬名牌麵粉同模具都可以10次fail 9次一樣
想架咋 之前話想買imac都未買啦
養角仔同蝦乾自己本人大大大貴 邊有閒錢買電子產品
人地cap曬圖話要買心心袋
大家都知佢無朋友
淪落到變成你的網友就是你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞