我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike

我記得hornet favourite無通知,雙方都favourite就會話你地match左, hornet有個follow function就會有通知,唔記得有無搞亂依兩個,太耐無用

對話框我會揀hornet

其實hornet幾好用,但好似唔夠jackd多人用

可能tumblr太多hornet相
嚇走好多人
不過hornet香港用家年齡層集中晒30以下

Jd個年齡層好闊
有好多型仔叔叔
加上免費版就可以filter+指定位置
功能屈機吸引所有年齡層嘛

識個朋友 幾靚仔 都係因為用hornet比人放左上tumblr, 不過佢冇咩野 仲反問番我想唔想屌佢

你個fd咁撚淫賤

係 成日叫我上佢個hall屌佢
真心唔明點解咁多人想要我咩佢

巴打一定好型棍 同志天菜男神
我個gay frd話女睇中男好多原因 但如果連男人都睇中嘅話 被睇中嘅男人一定好高質

我算係暖男型囉 我d hehe朋友係咁話我
之前比我屌果個直仔話我其實好正,特別係入廚房煮野比佢食果時/同埋好落力咁屌佢果時

嗚呀你好正啊巴打

細個年少無知,咁打機比個hehe呃左上佢屋企,起初都冇咩異樣。到玩完佢就開始多手多腳,之後禁住我係佢張床到,開始服侍我,但果時都係日日睇av打丁多,都係第一次體驗到男幫自己含

嘩巴打冇陰影咩?嗰時幾細個?

果時升中一呀,好大陰影架
所以果時係咁迫自己去溝女,但到最後發現自己都係中意睇仔多 唔知點解
係近依幾個月先開始溝番女

中一咪得13/4?嘩好似啲bl情節
你唔係對女冇感覺咩點解溝番女?

咁老強個個幾歲

但搞細佬

我估佢都20到尾果d黎架啦
仲要係大肥佬黎 一個等於當時既我兩個人

我以為搞你果個係呢個

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20140605/52552602

比佢我會開心小小 但我唔比人屌的

有d直仔係有隱性基因
我都口爆過直仔

岩呀 我都係比人搞到變基

details邊個咁西利令你變基

細個比個hehe老強 之後發現自己唔反感味開始搵hehe

比hehe老強
可以detail嗎

細個年少無知,咁打機比個hehe呃左上佢屋企,起初都冇咩異樣。到玩完佢就開始多手多腳,之後禁住我係佢張床到,開始服侍我,但果時都係日日睇av打丁多,都係第一次體驗到男幫自己含

有冇扑到

冇呀 扑就係第二個人了

所以果時係咁迫自己去溝女,但到最後發現自己都係中意睇仔多 唔知點解

我本身由頭到尾都中意女女架
果時好驚自己真係變基 味係咁溝女
因為細個都係打機溝女果d人黎

但發覺自己開始都真係唔太上心識女女
反而就學人入hehe群 開tt post識左勁多hehe

搞到你變基呢個陰影算好定壞?咁即係你係bi仔?

我算係bi 偏hehe囉 但分左手之後我朋友都想我試下中意番女先,所以都冇咩搵hehe了,都一直單身左一段時間

至於個陰影算好定算壞,我覺得好呀,唔係都唔會遇到我同我拍過2年拖既一個男仔 但佢都唔再中意我

點解
除左grindr之外,仲會用咩app識人

Jackd, hornet, 其實我覺得依兩個仲好過Grindr

Grindr要收費版先有通知
同埋冇上線一個鐘就會係list度消失
Grindr唯一好係favorite人唔會通知(hornet少用唔知有冇近似功能)
同埋對話框個設計我幾鐘意

我記得hornet favourite無通知,雙方都favourite就會話你地match左, hornet有個follow function就會有通知,唔記得有無搞亂依兩個,太耐無用

嚇走好多人

Jd個年齡層好闊
有好多型仔叔叔

識個朋友 幾靚仔 都係因為用hornet比人放左上tumblr, 不過佢冇咩野 仲反問番我想唔想屌佢

有冇link

有呀 但廢事出賣佢啦

嚇走好多人

Jd個年齡層好闊
有好多型仔叔叔

你個fd咁撚淫賤

靚仔+大碌既專利

見人見知啦
現實冇女女中意我
但唔知點解hehe 同直仔就好多
以我所知就見時有6個想追我

你係咪cute

係呀 算係呀 你又知既

年少無知果陣係幾歲
你令我諗起有個DJ食小朋友最後坐左監

果時小六升中一,岩岩出j 毛毛冇幾耐

果條友含你?冇屌呀?

佢係0黎
佢見我扯到硬晒 本來想霸王硬上弓坐落嚟,但我都冇反抗,最後係拖到佢屋企人番黎我就跑走左。含就含左架啦

嘩癡線傳說中嘅小朋友幹大哥哥

年下攻
不過真係幾大陰影
比大肥佬硬騎

如果係個大隻靚仔成件事唔同哂不過真係想像唔到一個細路屌一個大人

你咪當矮仔屌高佬囉

Grindr要收費版先有通知
同埋冇上線一個鐘就會係list度消失
Grindr唯一好係favorite人唔會通知(hornet少用唔知有冇近似功能)
同埋對話框個設計我幾鐘意

嚇走好多人

Jd個年齡層好闊
有好多型仔叔叔

你個fd咁撚淫賤

你係咪男神個type

唔算係啦

咁我就唔知啦,但我係圈內都冇左見過佢

年少無知果陣係幾歲
你令我諗起有個DJ食小朋友最後坐左監

果條友含你?冇屌呀?

佢係0黎
佢見我扯到硬晒 本來想霸王硬上弓坐落嚟,但我都冇反抗,最後係拖到佢屋企人番黎我就跑走左。含就含左架啦

年下攻
不過真係幾大陰影
比大肥佬硬騎

岩呀 所以果時自己係mtr哭到收唔到聲

咁老強個個幾歲

但搞細佬

我估佢都20到尾果d黎架啦
仲要係大肥佬黎 一個等於當時既我兩個人

咁咪好大陰影

唔會亂約人同信人囉 算唔算大影響

我算係bi 偏hehe囉 但分左手之後我朋友都想我試下中意番女先,所以都冇咩搵hehe了,都一直單身左一段時間

至於個陰影算好定算壞,我覺得好呀,唔係都唔會遇到我同我拍過2年拖既一個男仔 但佢都唔再中意我

點解

因為我做左一件好傷害佢既事 到架下佢都唔會原諒我架啦

果條友含你?冇屌呀?

佢係0黎

年下攻
不過真係幾大陰影
比大肥佬硬騎

如果係個大隻靚仔成件事唔同哂不過真係想像唔到一個細路屌一個大人

你咪當矮仔屌高佬囉

我唔想第一次比咁既人囉

好多嘢唔試過真係唔知 我有個直到不得了嘅朋友俾個hehe同事強吻之後佢都中途轉基 而家同緊男人拍拖

好多hehe其實都係比人搞到變基

有冇同女扑過

冇呀 都會想試下

嚇走好多人

Jd個年齡層好闊
有好多型仔叔叔

你個fd咁撚淫賤

巴打一定好型棍 同志天菜男神
我個gay frd話女睇中男好多原因 但如果連男人都睇中嘅話 被睇中嘅男人一定好高質

我算係暖男型囉 我d hehe朋友係咁話我
之前比我屌果個直仔話我其實好正,特別係入廚房煮野比佢食果時/同埋好落力咁屌佢果時

嗚呀你好正啊巴打

其實咁樣真係好正架咩
唔睇post都唔知原來真係咁多基佬
其實平時hehe係咪無樣睇?

果條友含你?冇屌呀?

佢係0黎

年下攻
不過真係幾大陰影
比大肥佬硬騎

你咪當矮仔屌高佬囉

如果佢嗰時真係夾硬坐上嚟我覺得巴打jj斷都似唔係j斷就腰斷

岩呀 雖然係同年黎講叫高,但對手太巨型啦
留名先
唔睇post都唔知原來真係咁多基佬
其實平時hehe係咪無樣睇?

其實依個post都係幾個姐 , 可以答你無樣睇, 可以估你唔到

好多嘢唔試過真係唔知 我有個直到不得了嘅朋友俾個hehe同事強吻之後佢都中途轉基 而家同緊男人拍拖

好多hehe其實都係比人搞到變基

我係好細個好細個果陣
兩個男親戚(佢地輩分大過我,但年紀大我五/六年)
叫我除褲同佢地磨JJ
跟住其中一個男親戚叫埋佢細佬黎磨JJ(同我同年

可能係呢件事搞到我變gay
小三/小四已經發覺自己對同性有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞