我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike

識識下突然鍾意佢?

同事黎,好cute而且性格都唔錯
不過佢好似對我無咩興趣

用左幾耐時間觀察先覺得佢對你無咩興趣
有無試下約佢食飯, 睇戲果d

食飯時不時都會,
其實個問題既死症係佢有仔,但佢條仔hurt 過佢
佢成日話有條刺想分手,但又唔忍心分始終都一齊左幾年

我鍾意佢但唔想做第三者

你好似變左兵仔咁啵爸打

我最擔心就係呢樣野所以我無表露出黎仲叫佢介紹仔仔俾我識
好矛盾呀我

搶佢返黎

唔想做厹

識識下突然鍾意佢?

同事黎,好cute而且性格都唔錯
不過佢好似對我無咩興趣

食飯時不時都會,

我鍾意佢但唔想做第三者

你好似變左兵仔咁啵爸打

好矛盾呀我

你遠離下佢好啵
唔想見到你去當兵啊

有時見佢唔開心我真係好想攬住佢同佢講我會俾幸福佢

我同佢感情好好啦,無你既事
你收得皮啦

佢telegram會話我架 唔好咁講佢啦

雖然多數係佢唔理人

你見過佢真人啦咩

味呀 架下佢睇到我icon 我連佢係點都唔知 好不安

佢已經偷偷地save左你張相
遲下你就見到佢post上去各個post問你私隱

唔好嚇佢啦

所以唔知 我以為換左icon 架啦 點知tg 有icon history'....

我同佢感情好好啦,無你既事
你收得皮啦

佢telegram會話我架 唔好咁講佢啦

雖然多數係佢唔理人

你為左個痴漢話我

邊句話緊你

你地呢對狗男男

雖然多數係佢唔理人

你見過佢真人啦咩

唔好嚇佢啦

所以唔知 我以為換左icon 架啦 點知tg 有icon history'....

點解你可以咁傻咁天真
真係好撚得意

我唔想自己咁傻囉 成個郭靖

食飯時不時都會,

我鍾意佢但唔想做第三者

你好似變左兵仔咁啵爸打

好矛盾呀我

你遠離下佢好啵
唔想見到你去當兵啊

唔好愈踩愈深啊
回頭是岸啊爸打

......

唔好嚇佢啦

點解你可以咁傻咁天真
真係好撚得意

太得意啦 搞到我真心想識你

來吧

食飯時不時都會,

我鍾意佢但唔想做第三者

你好似變左兵仔咁啵爸打

好矛盾呀我

你遠離下佢好啵
唔想見到你去當兵啊

唔好愈踩愈深啊
回頭是岸啊爸打

......

巴打,我曾經傷過人 都比人傷過。
想問下佢分左幾耐先
如果分左無幾耐就唔好出手啦
如果都一段時間就可以試下表明下心意打動下佢
你唔講你會後悔
講左唔得最多7一7 多數都冇咩野做番朋友架炸
鍾意左個member friend 可以點追?
佢之前俾人hurt過對愛情無咩信心
我唔知點先可以打開佢心扉

佢知唔知你都係member先?

唔好嚇佢啦

點解你可以咁傻咁天真
真係好撚得意

太得意啦 搞到我真心想識你

來吧

留tg

我留會出事 你留啦

岩呀 依個都係幾重點既問題

當我無問
話時話見大家講TT識朋友,但每次上親去好似好多都係小朋友開POST搵1仔要高/大隻/靚仔,然後仲要鍚自己、照顧自己,每次見到都無明火起

講到佢自己唔使付出既咩

aggar, 又唔見佢地照下鏡先

係囉,一段關係裡面,雙方都要付出架嘛
樓主掛住同男友依煜會唔會開唔到post(3)

你代佢開

我一直有望架, 打緊機無咩覆姐

點會喎,我男朋友仔係個好負責任既人黎架!

你代佢開

幫佢男友打緊機

咩機先

你代佢開

點會喎,我男朋友仔係個好負責任既人黎架!

秒推1001 等佢開3先

你代佢開

幫佢男友打緊機

咩機先

點知你地平時打開咩車喎 問番人轉頭都有架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞