我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike
屌你老母有冇咁多基佬
基佬係味冇樣睇 我公司有疑似基佬

好多咩
gay既有跡可尋, 你不如講下你點解懷疑

不如你講下點知自己係咪gay

你指我 , 我小學果陣有個靚仔同學想成日痴住佢同望佢就開始知自己係

兩個都問
咁你最尾有無同人表白

唔會啦, 一陣比人排就gg, 好怕依樣野

讀中小學真係唔好出櫃
好易比人杯
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

點知自己係gay,呢個係一個好問題
話說當年六年級,有個女同學響intranet share左個av website,唔睇尤自可,一睇收唔到科,但睇下睇下發現自己係揀邊條仔好睇d而唔係睇條女,後尾見到gay果個category,之後就無睇過av嚕

究竟基係咪真係天生?定係有啲原因搞到咁?

我覺得係天生主導

我覺得點都有啲因素影響
我諗下面呢個問題 基佬先係專家

其實一般香港男人幾長

答唔到你, 但我記得有機構做過統計

平均長度

陰莖最長10個國家或地區:
剛果(18厘米)
厄瓜多爾(17.8厘米)
加納(17.2厘米)
委內瑞拉(17厘米)
喀麥隆(16.8厘米)
哥倫比亞(16.8厘米)
黎巴嫩(16.8厘米)
牙買加(16.2厘米)
巴拿馬(16.2厘米)
布基納法索(16厘米)

陰莖最短10個國家或地區:
新加坡(11.4厘米)
孟加拉(11.2厘米)
香港(11.2厘米)
巴基斯坦(11.2厘米)
南韓(10.9厘米)
斯里蘭卡(10.9厘米)
柬埔寨(10.2厘米)
北韓(9.7厘米)
尼泊爾(9.4厘米)
泰國(9.4厘米)

高過平均數好多下都
係唔係正常

摸你jj?好葡萄你啲朋友可以輕薄你

其實女人任何時候都可以摸男人唔會比人話,男人摸女人性騷擾

唔得 一陣女人摸直仔會俾人誤會以為俾signal佢
但如果摸hehe呢個問題係唔存在

唔怕 我比你任摸

我直男黎 絲打任摸唔嬲

原來你係直 我淨係想摸hehe 腐女日日 j hehe

你原來係腐女黎架
Gay係咪有唔同路線行?
例如乸形路線
肚腩路線
肌肉路線
多毛路線

你地有咩術語形容以上幾種人

乸形路線, 會叫sissy
肚腩路線, 你指純粹肥?我地會叫做豬
肌肉就分兩樣, 可以肥+肌肉. 我地會叫做熊; 單係有muscle會叫做狼(唔sure)
多毛就叫好毛(唔太清楚)

身型上我地主要會用動物分類, 通常都係依4種, 猴狼熊豬, 猴姐係指瘦人
當然我都聽過其他動物分類, 但少人用

再細分d再有小熊, 壯熊 etc.....

唔怕 我比你任摸

我直男黎 絲打任摸唔嬲

原來你係直 我淨係想摸hehe 腐女日日 j hehe

其實咪一樣 都係一個body姐,你當我係hehe咪得
例如乸形路線
肚腩路線
肌肉路線
多毛路線

肌肉就分兩樣, 可以肥+肌肉. 我地會叫做熊; 單係有muscle會叫做狼(唔sure)
多毛就叫好毛(唔太清楚)

身型上我地主要會用動物分類, 通常都係依4種, 猴狼熊豬, 猴姐係指瘦人

咁樓主係邊類同中意邊類
例如乸形路線
肚腩路線
肌肉路線
多毛路線

多毛就叫毛(唔太清楚)

新post正負皮都係咁平均

其實一般香港男人幾長

平均長度

剛果(18厘米)
加納(17.2厘米)
委內瑞拉(17厘米)
喀麥隆(16.8厘米)
黎巴嫩(16.8厘米)
牙買加(16.2厘米)
巴拿馬(16.2厘米)
布基納法索(16厘米)

新加坡(11.4厘米)
孟加拉(11.2厘米)
香港(11.2厘米)
南韓(10.9厘米)
柬埔寨(10.2厘米)
北韓(9.7厘米)
尼泊爾(9.4厘米)
泰國(9.4厘米)

高過平均數好多下都
係唔係正常

正常呀
香港都好多18cm-20cm

你指我 , 我小學果陣有個靚仔同學想成日痴住佢同望佢就開始知自己係

兩個都問
咁你最尾有無同人表白

唔會啦, 一陣比人排就gg, 好怕依樣野

其實好多人講就話接受到,但係當真係有基佬係佢面前出現就會屌晒鬼咁

骨子裡始終...., 所以對我黎講唔會對直男有咩行動, 一個唔小心就88, 心血少承受唔到

咁你屋企人知唔知?

唔知

咁點算?點同屋企人交代?

唔打算講, 收埋佢, 反正對我黎講唔難 又過到自己果關

試過俾女人拖我隻手同摸我都可以完全無反應

唔怕 我比你任摸

雖然自己係hehe
但有時有女仔摸自己真係幾開心下

我個gay frd都係咁講佢話俾女摸初初反感但而家飄飄然
我試過摸到俾佢條仔屌唔準抽水

其實hehe 做到有男有女都鍾意佢真係無敵

其實一般香港男人幾長

平均長度

剛果(18厘米)
加納(17.2厘米)
委內瑞拉(17厘米)
喀麥隆(16.8厘米)
黎巴嫩(16.8厘米)
牙買加(16.2厘米)
巴拿馬(16.2厘米)
布基納法索(16厘米)

新加坡(11.4厘米)
孟加拉(11.2厘米)
香港(11.2厘米)
南韓(10.9厘米)
柬埔寨(10.2厘米)
北韓(9.7厘米)
尼泊爾(9.4厘米)
泰國(9.4厘米)

高過平均數好多下都
係唔係正常

正常呀

所以唔明點解會咁低 我都識好多好長
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

話說當年六年級,有個女同學響intranet share左個av website,唔睇尤自可,一睇收唔到科,但睇下睇下發現自己係揀邊條仔好睇d而唔係睇條女,後尾見到gay果個category,之後就無睇過av嚕

我覺得係天生主導

家庭環境都有影響
缺乏父愛好易變gay

yes, 純粹發現唔少member同老豆關係一般,or差, 唔知有無關係

好多咩

我覺得係天生主導

家庭環境都有影響
缺乏父愛好易變gay

yes, 純粹發現唔少member同老豆關係一般,or差, 唔知有無關係

我屋企人知道我係hehe, 但老豆都仲係好錫我

但以前的確係幾差下
例如乸形路線
肚腩路線
肌肉路線
多毛路線

多毛就叫毛(唔太清楚)

多毛用英文hairy形容🤔?
其實呢d豬猴狼熊分類,台灣好似用得多d

香港多數拒絕sissy(那型),不論識朋友/fun
Slim fit / 大隻 / 小肥 / 肥呢D用得多D

我覺得係天生主導

家庭環境都有影響
缺乏父愛好易變gay

我屋企人知道我係hehe, 但老豆都仲係好錫我

但以前的確係幾差下

好開通呀,有咁既屋企人要好好珍惜
例如乸形路線
肚腩路線
肌肉路線
多毛路線

多毛就叫毛(唔太清楚)

多毛用英文hairy形容🤔?
其實呢d豬猴狼熊分類,台灣好似用得多d

香港多數拒絕sissy(那型),不論識朋友/fun
Slim fit / 大隻 / 小肥 / 肥呢D用得多D

你岩, tw先多用動物形容; 香港直接d

其實一般香港男人幾長

平均長度

剛果(18厘米)
加納(17.2厘米)
委內瑞拉(17厘米)
喀麥隆(16.8厘米)
黎巴嫩(16.8厘米)
牙買加(16.2厘米)
巴拿馬(16.2厘米)
布基納法索(16厘米)

新加坡(11.4厘米)
孟加拉(11.2厘米)
香港(11.2厘米)
南韓(10.9厘米)
柬埔寨(10.2厘米)
北韓(9.7厘米)
尼泊爾(9.4厘米)
泰國(9.4厘米)

高過平均數好多下都
係唔係正常

正常呀

所以唔明點解會咁低 我都識好多好長

好多肥佬都計入去?

細個比個hehe老強 之後發現自己唔反感味開始搵hehe

比hehe老強
可以detail嗎

細個年少無知,咁打機比個hehe呃左上佢屋企,起初都冇咩異樣。到玩完佢就開始多手多腳,之後禁住我係佢張床到,開始服侍我,但果時都係日日睇av打丁多,都係第一次體驗到男幫自己含

果個人仲活躍gay圈?

咁我就唔知啦,但我係圈內都冇左見過佢

年少無知果陣係幾歲
你令我諗起有個DJ食小朋友最後坐左監

果時小六升中一,岩岩出j 毛毛冇幾耐

好撚正,好似未熟透既蘋果
你好,我想留個名聽下你的經歷。

如果你唔介意我想問:
你有冇自瀆過,如有對象是男性還是女性?
以前的對象與現在的有不同?
你好,我想留個名聽下你的經歷。

如果你唔介意我想問:
你有冇自瀆過,如有對象是男性還是女性?
以前的對象與現在的有不同?

當然有自瀆 ,對象係男
以前的對象與現在的有不同?唔係好明,自瀆既對象?唔同人定唔同性別or咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞