我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike
拍左拖就黎3年,另一半大我7年

其實男男拍拖真係work咩 始終男人用下面諗野
出去玩又方便
我拍拖會同番女喇

其實已經同夫妻無分別

點keep到三年
你幾歲?

出去玩又方便
我拍拖會同番女喇

其實已經同夫妻無分別

點keep到三年
你幾歲?

keep 係靠日日見同埋我地經歷過好多野,佢幫左我好多

出去玩又方便
我拍拖會同番女喇

其實已經同夫妻無分別

點keep到三年
你幾歲?

唔好咁諗一定會去玩
男男都係人黎, 話就可能話機會大d, 但都有專一的

出去玩又方便
我拍拖會同番女喇

其實已經同夫妻無分別

點keep到三年
你幾歲?

唔好咁諗一定會去玩

啱聽,我係曾經玩過衰過所以收手

出去玩又方便
我拍拖會同番女喇

其實已經同夫妻無分別

點keep到三年
你幾歲?

唔好咁諗一定會去玩

啱聽,我係曾經玩過衰過所以收手

19歲咁後生
仲要keep到三年
好sweet

不過都要認係好好難得

好難Mon post
利申腐女
想入group
直男就鍾意話自己搞過les
hehe就鍾意話自己搞過直男

鍾意得比你搞就起碼係bi啦
個post睇得出無論咩性取向既男人都天生咁好勝 幾搞笑
暫時無打算開group住,唔好意思,太麻煩

好幸福
其實堅唔明點解比人屌會high
比人入過一次 條友已經係細碌鳩
但都痛到我仆街
所以以後都係做番純一 入人算

same
比人屌完全唔覺hi
淨係覺得痛..

俾自己鍾意嘅人入真係好正

咁真係要超級勁爆鍾意+有前戲+放鬆後門

如果我可以預知大學咁多hehe我一定會搏哂命讀書考大學

你係絲定巴
我地咁想識hehe係咪有問題

絲打我想識係因為我係腐女 成日j班高質hehe
絲打係咪腐女?我都覺得我變變地態 事關我朋友都唔會好似我咁

我算半個啦應該
好少睇hehe野 唔會突登去揾黎睇 淨係睇過內地劇上癮囉 不過都係人地介紹
不過上癮真係十萬個好睇 好靚仔

高質先好睇
起街見到兩個阮兆祥咁嘅樣嘅話
都幾頂唔順

https://www.youtube.com/watch?v=EoUxWd0NhSk

呢段片高登連登鞭足咁多年屍
絲打覺得兩個唔靚仔既hehe kiss係咩感覺

Agger

其實我都驚望得太明顯佢地會以為我歧視佢地其實我暗暗j咗你地好多獲

話說呢顧海白洛因現實中係調轉囉 顧海先係受嗰個 佢真係好靚仔

係咪啊

現實中我指佢地相處
不過冇啦 中國ban左佢地 唔俾佢地同台出現

等我仲興奮咗一吓不過睇花絮顧海現實一啲都唔強勢 仲好溫柔反而白洛因成日蝦佢
到戲肉先嚟ban 激死人 等咁耐就係想睇顧海老上白洛因

話說我直男都鐘意睇呢套野 究竟我係咪真係bi黎

竟然開到2

好幸福

要珍惜啊

其實唔係好勝..
而你當你屌完佢 佢只係純粹好狗咁利用左你
之後同你講番完全唔中意hehe 中意女 同去溝女
你就會覺得係似直多於係bi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞