我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike
其實堅唔明點解比人屌會high
比人入過一次 條友已經係細碌鳩
但都痛到我仆街
所以以後都係做番純一 入人算
但都痛到我仆街

因為頂到g點, 人人位置唔同
但都痛到我仆街

人地技術唔好這
但都痛到我仆街

技術好真係可以屌到射
但都痛到我仆街

技術好真係可以屌到射

我都味試過 極限都係屌到佢話想

你比左朱古力佢食

details

果條仔同開女仔拍拖既

咁佢知我都係bi 仔,就問我可唔可以試下屌佢。
我有問點解,佢話冇手尾跟,試完就算
咁我自己本身又想試下屌處,咁味叫佢上黎我屋企幫佢開苞 (其實佢都推左我好幾次,因為佢都好驚下)

點知比我屌完之後,佢好似上上地癮,之後都比我屌左六七次。

但佢諗番明明自己係中意女,就決定要抽離番,唔再搵我了

點解可以咁痴線

有d直仔係有隱性基因
我都口爆過直仔

的確係有隱性基因
我以前鐘意女 同女拍過幾次拖 之後宜家同緊個男仔一齊

hello

hello
但都痛到我仆街

技術好真係可以屌到射

我試過一兩次入到人射
但都係插入果下就插到佢噴左出黎
唔太識溫柔咁入人
所以都好少啪啪啪
多數gay係咪鍾意slim type
見tt d post 一個二個寫明勿肥

唔一定, 但好多都寫唔鐘意肥同sissy

緊係啦...冇肌肉都唔希望你肥
小肥都應該好多接受到既
順眼樣>身材

有d人會鐘意大肥既...叫chaser

我諗多數都中意直男/陽光/肌肉大隻型
簡單啲講 似番個男人囉
太瘦個人黎講都麻麻
少少肌肉最正

梗係唔同 hehe is the best

我有隱性基因嫁 巴打們可證實

巴打點證實?唔通你地

比你發現左
其實我有啲懷疑自己bi黎

真定唔真

第一句假,第二句真
有陣時唔知點解會想睇gv

好人好者睇咩gv姐 係咪先

不過個比例係睇100次av先睇1次gv咁上下

http://www.javgay.com/

http://poapan.xyz/

http://hunkgay.us

罰你睇晒佢

我諗多數都中意直男/陽光/肌肉大隻型
簡單啲講 似番個男人囉
太瘦個人黎講都麻麻
少少肌肉最正

大隻>standard size>瘦>小肥>欣宜
但都痛到我仆街

技術好真係可以屌到射

我試過一兩次入到人射
但都係插入果下就插到佢噴左出黎
唔太識溫柔咁入人
所以都好少啪啪啪

射係有 但要手幫 sadsad
但佢地就係反而中意我溫柔 好似幫佢地按摩咁
les絲想識bi男仔fun
如果想用gay app識同性戀嘅fd 係咪唔好用女仔icon
如果想用gay app識同性戀嘅fd 係咪唔好用女仔icon

點解用女icon 你係絲?

你覺得呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞