我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike
樓主掛住同男友依煜會唔會開唔到post(3)

你代佢開

我一直有望架, 打緊機無咩覆姐

幫佢男友打緊機

咩機先

點知你地平時打開咩喎 問番人轉頭都有架

點解你可以咁傻咁天真
真係好撚得意

我唔想自己咁傻囉 成個郭靖

太得意啦 搞到我真心想識你

來吧

留tg

我留會出事 你留啦

我發現…我唔識留
係邊個位可以留到?

你味直接留tg 個account
無追post 所以唔知有無人問過
想問點解男男成日一開波就又攬一錫
有個gay fd玩app識到個合眼緣 無相處過
一出就好親密又拖手又錫 火速一齊
定係我個fd先係咁?

我諗佢地本身都dry左一排, 想搵人過下癮 (唔排除真心想拍)
同志搵男友唔容易因為普遍要求高, 再加上男人嘛, 性慾比較強, 所以好多都快速一齊,攬錫, etc...

題外話, 真係唔好火速一齊, 真心比時間了解下性格先, 見親火速一齊果d 10 pair有8 pair都好快gg, 最後又咪係hurt番自己

岩啊,互相了解最重要!

我唔想自己咁傻囉 成個郭靖

太得意啦 搞到我真心想識你

來吧

留tg

我留會出事 你留啦

我發現…我唔識留
係邊個位可以留到?

禁setting會見到xd 記得member左佢
無追post 所以唔知有無人問過
想問點解男男成日一開波就又攬一錫
有個gay fd玩app識到個合眼緣 無相處過
一出就好親密又拖手又錫 火速一齊
定係我個fd先係咁?

我諗佢地本身都dry左一排, 想搵人過下癮 (唔排除真心想拍)
同志搵男友唔容易因為普遍要求高, 再加上男人嘛, 性慾比較強, 所以好多都快速一齊,攬錫, etc...

題外話, 真係唔好火速一齊, 真心比時間了解下性格先, 見親火速一齊果d 10 pair有8 pair都好快gg, 最後又咪係hurt番自己

岩啊,互相了解最重要!

你地真係好sweet

佢telegram會話我架 唔好咁講佢啦

雖然多數係佢唔理人

你見過佢真人啦咩

味呀 架下佢睇到我icon 我連佢係點都唔知 好不安

佢已經偷偷地save左你張相
遲下你就見到佢post上去各個post問你私隱

唔好嚇佢啦

你都on9

telegram 有冇得save 咩??

cap screen

來吧

留tg

我留會出事 你留啦

我發現…我唔識留
係邊個位可以留到?

姐係留username?
屌我仲蠢過你

應該係 我好少用其實

留tg

我留會出事 你留啦

我發現…我唔識留
係邊個位可以留到?

姐係留username?
屌我仲蠢過你

應該係 我好少用其實

我又要add
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞