我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike
無追post 所以唔知有無人問過
想問點解男男成日一開波就又攬一錫
有個gay fd玩app識到個合眼緣 無相處過
一出就好親密又拖手又錫 火速一齊
定係我個fd先係咁?

我諗佢地本身都dry左一排, 想搵人過下癮 (唔排除真心想拍)
同志搵男友唔容易因為普遍要求高, 再加上男人嘛, 性慾比較強, 所以好多都快速一齊,攬錫, etc...
鍾意左個member friend 可以點追?
佢之前俾人hurt過對愛情無咩信心
我唔知點先可以打開佢心扉

關心同比時間溶化冰牆

佢歸我了

[img]https://holland.pk/5va8rc3p

垃圾收皮啦

你地兩個

為左你,我屌死佢都得

我同佢感情好好啦,無你既事
你收得皮啦

佢telegram會話我架 唔好咁講佢啦

[img]https://holland.pk/5va8rc3p

垃圾收皮啦

你地兩個

為左你,我屌死佢都得

你收得皮啦

雖然多數係佢唔理人
點睇腐男
脷伸:係
無追post 所以唔知有無人問過
想問點解男男成日一開波就又攬一錫
有個gay fd玩app識到個合眼緣 無相處過
一出就好親密又拖手又錫 火速一齊
定係我個fd先係咁?

我諗佢地本身都dry左一排, 想搵人過下癮 (唔排除真心想拍)
同志搵男友唔容易因為普遍要求高, 再加上男人嘛, 性慾比較強, 所以好多都快速一齊,攬錫, etc...

題外話, 真係唔好火速一齊, 真心比時間了解下性格先, 見親火速一齊果d 10 pair有8 pair都好快gg, 最後又咪係hurt番自己

識識下突然鍾意佢?

同事黎,好cute而且性格都唔錯
不過佢好似對我無咩興趣
點睇腐男
脷伸:係

腐男 , 睇BL既男人?

識識下突然鍾意佢?

不過佢好似對我無咩興趣

用左幾耐時間觀察先覺得佢對你無咩興趣
有無試下約佢食飯, 睇戲果d

關心同比時間溶化冰牆

大家係同事,已經成日有機會見,但再係咁落去我覺得會跌入friendzone
佢同我講過佢缺乏安全感

你地兩個

為左你,我屌死佢都得

你收得皮啦

雖然多數係佢唔理人

你為左個痴漢話我

邊句話緊你

識識下突然鍾意佢?

不過佢好似對我無咩興趣

食飯時不時都會,
其實個問題既死症係佢有仔,但佢條仔hurt 過佢
佢成日話有條刺想分手,但又唔忍心分始終都一齊左幾年

我鍾意佢但唔想做第三者

你地兩個

為左你,我屌死佢都得

你收得皮啦

雖然多數係佢唔理人

你見過佢真人啦咩

味呀 架下佢睇到我icon 我連佢係點都唔知 好不安

你係女?

好明顯係男

關心同比時間溶化冰牆

大家係同事,已經成日有機會見,但再係咁落去我覺得會跌入friendzone
佢同我講過佢缺乏安全感

可能佢未ready 好拍拖
始終之前俾人hurt 過,如果佢個ex 係佢最鍾意既,好番時間需要更耐

識識下突然鍾意佢?

不過佢好似對我無咩興趣

食飯時不時都會,
其實個問題既死症係佢有仔,但佢條仔hurt 過佢
佢成日話有條刺想分手,但又唔忍心分始終都一齊左幾年

我鍾意佢但唔想做第三者

你好似變左兵仔咁啵爸打

我最擔心就係呢樣野所以我無表露出黎仲叫佢介紹仔仔俾我識
好矛盾呀我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞