我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike

比hehe老強
可以detail嗎

細個年少無知,咁打機比個hehe呃左上佢屋企,起初都冇咩異樣。到玩完佢就開始多手多腳,之後禁住我係佢張床到,開始服侍我,但果時都係日日睇av打丁多,都係第一次體驗到男幫自己含

果個人仲活躍gay圈?

咁我就唔知啦,但我係圈內都冇左見過佢

年少無知果陣係幾歲
你令我諗起有個DJ食小朋友最後坐左監

果時小六升中一,岩岩出j 毛毛冇幾耐

好撚正,好似未熟透既蘋果

你戀童定鐘意無毛

細個年少無知,咁打機比個hehe呃左上佢屋企,起初都冇咩異樣。到玩完佢就開始多手多腳,之後禁住我係佢張床到,開始服侍我,但果時都係日日睇av打丁多,都係第一次體驗到男幫自己含

果個人仲活躍gay圈?

年少無知果陣係幾歲

你戀童定鐘意無毛

有啲變態嘅感覺囉

btw, 我唔鍾意無毛,尤其是青龍我覺得好撚奇怪

果個人仲活躍gay圈?

年少無知果陣係幾歲

你戀童定鐘意無毛

有啲變態嘅感覺囉

D人話剃陰毛
條JJ睇落大D

好多咩
gay既有跡可尋, 你不如講下你點解懷疑

不如你講下點知自己係咪gay

點知自己係gay,呢個係一個好問題
話說當年六年級,有個女同學響intranet share左個av website,唔睇尤自可,一睇收唔到科,但睇下睇下發現自己係揀邊條仔好睇d而唔係睇條女,後尾見到gay果個category,之後就無睇過av嚕

究竟基係咪真係天生?定係有啲原因搞到咁?

我覺得係天生主導

家庭環境都有影響
缺乏父愛好易變gay

yes, 純粹發現唔少member同老豆關係一般,or差, 唔知有無關係

我同我老豆都係差嗰類,我以前識得個都係一樣同佢老豆好差啲關係。。。

年少無知果陣係幾歲

你戀童定鐘意無毛

有啲變態嘅感覺囉

D人話剃陰毛
條JJ睇落大D

唔知,我成日覺得嗰個應該係要有毛。。無毛望落去真係好撚怪
你好,我想留個名聽下你的經歷。

如果你唔介意我想問:
你有冇自瀆過,如有對象是男性還是女性?
以前的對象與現在的有不同?

有,男仔
我O1,初戀情人就係樓主,所以講唔到以前同宜家有咩分別

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

如果你唔介意我想問:

當然有自瀆 ,對象係男
以前的對象與現在的有不同?唔係好明,自瀆既對象?唔同人定唔同性別or咩

你從懂事開始就喜歡男性,還是之後有所改變?
有沒有一段時間傾慕過女性?

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

please pm你地合照俾我j

如果你唔介意我想問:

有,男仔

放閃光彈

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

佢係 , 無啦啦出黎幫我覆人

如果你唔介意我想問:

當然有自瀆 ,對象係男
以前的對象與現在的有不同?唔係好明,自瀆既對象?唔同人定唔同性別or咩

你從懂事開始就喜歡男性,還是之後有所改變?
有沒有一段時間傾慕過女性?

我有。。嗰時10歲開頭,但係jj下就開始j啲男同學

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

好sweet囉,好想私底認識你地 身邊未識過哂兩個hehe

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

好sweet囉,好想私底認識你地 身邊未識過哂兩個hehe

as in hehe couple

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

睇下你地有幾甜蜜啫。。。我唔知點解好鍾意睇到啲好幸福嘅情侶嘅合照。。唔知係咪因為我無機會影。見到我會好開心
我想問咁多位hehe巴打有無化妝
同埋點睇偽娘
同埋點睇偽娘

我無,我個人一向懶開。。
偽娘無所謂嘅,但係感覺好似好熱情我唔知自己應唔應對到 毒撚格開
同埋點睇偽娘

我無,我個人一向懶開。。
偽娘無所謂嘅,但係感覺好似好熱情我唔知自己應唔應對到 毒撚格開

我都無化
偽娘no comment
同埋點睇偽娘

會化妝既hehe應該佔好少數
偽娘冇咩評論 影響唔到我地

比hehe老強
可以detail嗎

果個人仲活躍gay圈?

年少無知果陣係幾歲

果個人都幾識食 真心果時皮膚又白又滑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞