我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike
les絲想識bi男仔fun

les又會搵bi男仔fun..
其實堅唔明點解比人屌會high
比人入過一次 條友已經係細碌鳩
但都痛到我仆街
所以以後都係做番純一 入人算

same
比人屌完全唔覺hi
淨係覺得痛..
但都痛到我仆街

same
比人屌完全唔覺hi
淨係覺得痛..

所以做番純一
不過入人人地都會覺得痛 可能太大
久而久之都唔太想玩後面
如果想用gay app識同性戀嘅fd 係咪唔好用女仔icon

我都想問呢個問題 hehe巴打會點睇女仔用gay app識hehe朋友?感覺好似踩場咁 其實係咪唔多歡迎?

屌堅想識翻個hehe朋友 但冇途徑

讀書無咩
我讀大學果時好多hehe都做到好出
好似係人都知佢地係咁樣

我細佬都話一讀大學勁多hehe喺左近 仲要好似出哂櫃做到好明咁 試過有次喺課室kiss都冇人理
佢話成日叫hehe frd幫直仔溝女

大學啲人係開放啲嫁
你擺到明係 都唔會有人話你
某啲學系會特別多 好似hotel man, 護士, 中/英文系
所以梗會識到啲hehe fd

如果我可以預知大學咁多hehe我一定會搏哂命讀書考大學

你係絲定巴
我地咁想識hehe係咪有問題
但都痛到我仆街

same
比人屌完全唔覺hi
淨係覺得痛..

俾自己鍾意嘅人入真係好正
但都痛到我仆街

same
比人屌完全唔覺hi
淨係覺得痛..

俾自己鍾意嘅人入真係好正

咁真係要超級勁爆鍾意+有前戲+放鬆後門
但都痛到我仆街

same
比人屌完全唔覺hi
淨係覺得痛..

所以做番純一
久而久之都唔太想玩後面

巴打你高登果陣都係用呢個名?
但都痛到我仆街

same
比人屌完全唔覺hi
淨係覺得痛..

所以做番純一
久而久之都唔太想玩後面

hehe唔玩後面可以玩邊到?

含含打打也是愛
大家好
今個post 有冇人share 好sweet 嘅經歷

其實身材好呢樣野算唔算係識members既首要條件?
利申:試過擺自己既身材相做icon 然後俾人話我假相 咩咁細個點會有咁既身材

我覺得樣先係首要條件

咁我樣又未去到你見到我就即刻走果款既
咁都開到2

大家好

叫其他巴打share比你

屌堅想識翻個hehe朋友 但冇途徑

讀書無咩
好似係人都知佢地係咁樣

我細佬都話一讀大學勁多hehe喺左近 仲要好似出哂櫃做到好明咁 試過有次喺課室kiss都冇人理

大學啲人係開放啲嫁
某啲學系會特別多 好似hotel man, 護士, 中/英文系

你係絲定巴

絲打我想識係因為我係腐女 成日j班高質hehe
絲打係咪腐女?我都覺得我變變地態 事關我朋友都唔會好似我咁

我算半個啦應該
好少睇hehe野 唔會突登去揾黎睇 淨係睇過內地劇上癮囉 不過都係人地介紹
不過上癮真係十萬個好睇 好靚仔
大家好

叫其他巴打share比你

你兩個成日放閃光彈
但都痛到我仆街

same
比人屌完全唔覺hi
淨係覺得痛..

所以做番純一
久而久之都唔太想玩後面

唔係 做乜

讀書無咩
好似係人都知佢地係咁樣

大學啲人係開放啲嫁

你係絲定巴

絲打我想識係因為我係腐女 成日j班高質hehe
絲打係咪腐女?我都覺得我變變地態 事關我朋友都唔會好似我咁

我算半個啦應該
好少睇hehe野 唔會突登去揾黎睇 淨係睇過內地劇上癮囉 不過都係人地介紹
不過上癮真係十萬個好睇 好靚仔

高質先好睇
起街見到兩個阮兆祥咁嘅樣嘅話
都幾頂唔順
但都痛到我仆街

same
比人屌完全唔覺hi
淨係覺得痛..

所以做番純一
久而久之都唔太想玩後面

唔係 做乜

冇,諗起好耐以前高登fb gay gp某位高登巴打都好似呢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞