我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike

唔係話狙擊佢
但好討厭佢幫人出櫃
仲要唔加密

人地唔係公眾人物
私生活憑咩要比佢批評
話之果個人係食女王/男神/網紅
都唔應咁做囉

有時又拎D相黎騎劫其他不相關既Post
正正經經share下自己事咪算

咁我是咪要提防佢? 同佢傾過電話 其實都唔覺得有咩問題

咁你食左果位痴線佬巴打
佢應該收歛D既
晚晚有大屌餵豆漿入菊花
都唔會上黎瘋狂貼人啦

佢好似好想比我開發咁 一睇到我icon 就話好岩佢好cute...
本身我都需求好大下 唔知佢滿唔滿足到我喎

圖呢

我又要睇淫蟲icon

不過嗰個巴打應該都係正常人黎啫 只係痴左線嘅正常人

咁你食左果位痴線佬巴打
佢應該收歛D既
晚晚有大屌餵豆漿入菊花
都唔會上黎瘋狂貼人啦

佢好似好想比我開發咁 一睇到我icon 就話好岩佢好cute...

圖呢

我又要睇淫蟲icon

味見過 唔知呀

唔係話狙擊佢
但好討厭佢幫人出櫃
仲要唔加密

人地唔係公眾人物
私生活憑咩要比佢批評
都唔應咁做囉

咁你食左果位痴線佬巴打
佢應該收歛D既
晚晚有大屌餵豆漿入菊花
都唔會上黎瘋狂貼人啦

咩需求大先

你覺得咩大味咩大囉

其實我需求都幾大
成日都想要

圖呢

我又要睇淫蟲icon

味見過 唔知呀

出現了

好多都係 straight act 呢度

個個都話自己straight act架啦
出到黎咪又係乸到乜咁
何必分那麼細

係咩
我覺得gay比直男寸嘴好多就真
但sissy真係佔少數
好多唔講就唔知佢係gay

岩呀 sissy係好多 同好多都會一睇就知
但毒舌就會勁毒

好聽啲就毒舌
難聽啲就成個bitch咁

不過我頂唔順成個8婆果d咁

如果好靚仔但好八婆你又介唔介意
我指朋友

外貌協會表示ok

我以前有個同事係sissy嚟 勁bitchy 把口賤到咩咁 但佢話呢個係佢嘅個性就算我係腐女都頂佢唔順

靚仔樣sissy係gay圈可解決一切問題

祝我好運

Btw,唔sissy嘅hehe post,睇得好舒服
Straight Act here

咁你開個唔sissy 既gay post lo
Also straight act here xd

好多都係 straight act 呢度

個個都話自己straight act架啦
出到黎咪又係乸到乜咁
何必分那麼細

呃你做咩 真心平時冇人估我係

認真 高登果邊啲gay好奇怪
五六年前同佢地出過次街
成班荒死人唔知佢gay咁 sissy gay到出汁
真心好嘔心

邊個係話事人既先
我五,六年前都同高登gay group佢地出過街
好耐冇聯絡

要相認了

如果佢係高登活躍果陣唔係呢個名
咁應該唔係
果陣都有個gay巴打係用呢個名係msn/高登/fb
太耐既野真係唔記得

唔係話狙擊佢
但好討厭佢幫人出櫃
仲要唔加密

人地唔係公眾人物
私生活憑咩要比佢批評
都唔應咁做囉

咁你食左果位痴線佬巴打
佢應該收歛D既
晚晚有大屌餵豆漿入菊花
都唔會上黎瘋狂貼人啦

咩需求大先

你覺得咩大味咩大囉

其實我需求都幾大
成日都想要

男人係咁架啦 後生都冇需要
唔通老來要咩
如果做到呢個post咁溫馨就好幸福

我努力追緊人,不過連人contact 都無

因為依個post 所以比人追緊

拎你tg個巴打追你

係呀

我又要追

係佢咁岩睇到我icon 岩佢先追我炸喎 你又岩咩

我岩啊

利申:腐女唔係gay

以為係hehe 依個post好多絲打下
終於追到最新

辛苦晒

味見過 唔知呀

自己睇路啦

sorry lor 知錯啦

而家先係度扮成狗
食屎啦

hea 覆我,唔洗止於我理你!
如果做到呢個post咁溫馨就好幸福

我努力追緊人,不過連人contact 都無

因為依個post 所以比人追緊

拎你tg個巴打追你

係呀

我又要追

我岩啊

大部分真gay都入另外兩個感情台gay post吹水啦

拎你tg個巴打追你

係呀

我又要追

我岩啊

依到係bi 仔同腐絲既小空間

拎你tg個巴打追你

係呀

我又要追

我岩啊

依到係bi 仔同腐絲既小空間

樓主掛住同條仔瘋狂扑野
好少見佢回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞