我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike
巴打你好 小弟都係圈內人

圈內出名既人?

你好

幾位係咪已經傾左好耐

傾左一陣咁啦我都係今日先見到

圈內出名既人?

你好

幾位係咪已經傾左好耐

我無咩傾 , 我主要答人問題

差啲唔記得左呢個基po

試過俾女人拖我隻手同摸我都可以完全無反應

摸你jj?好葡萄你啲朋友可以輕薄你

其實女人任何時候都可以摸男人唔會比人話,男人摸女人性騷擾

唔得 一陣女人摸直仔會俾人誤會以為俾signal佢
但如果摸hehe呢個問題係唔存在

唔怕 我比你任摸

雖然自己係hehe
但有時有女仔摸自己真係幾開心下

咁比男仔摸係咪仲開心?
想問點先識到男朋友
App啲人90%係搵fun
入gp又發覺同啲人唔係好夾
以前中學係tt識過 但係最後發覺佢剩係想呃蝦條所以對tt識人有戒心

咁我又唔太覺tt 係呃蝦條,巴打係0仔?
入群其實真心最易識到

我係0仔呀
其實依家都係一兩個群入面
不過冇咩進展

你唔敢講野?

有個gp我會不停講野
不過個gp好似好多0
但係做fd係幾好嘅 佢地玩得又nice

圈內出名既人?

你好

幾位係咪已經傾左好耐

應該夜D就多人問你

圈內出名既人?

你好

幾位係咪已經傾左好耐

小弟其實係外國巴 所以夠鐘閃人
下次再見 有緣過黎傾兩句

試過俾女人拖我隻手同摸我都可以完全無反應

唔怕 我比你任摸

雖然自己係hehe

咁比男仔摸係咪仲開心?

俾男仔摸好易有反應

唔怕 我比你任摸

雖然自己係hehe

咁比男仔摸係咪仲開心?

俾男仔摸好易有反應

黎摸下你睇下係咪真係有反應

唔怕 我比你任摸

雖然自己係hehe

咁比男仔摸係咪仲開心?

俾男仔摸好易有反應

巴打唔係直巴黎咩

唔怕 我比你任摸

雖然自己係hehe

咁比男仔摸係咪仲開心?

俾男仔摸好易有反應

巴打唔係直巴黎咩

很想要吧?
不給你

你比左朱古力佢食

details

果條仔同開女仔拍拖既

咁佢知我都係bi 仔,就問我可唔可以試下屌佢。
我有問點解,佢話冇手尾跟,試完就算
咁我自己本身又想試下屌處,咁味叫佢上黎我屋企幫佢開苞 (其實佢都推左我好幾次,因為佢都好驚下)

點知比我屌完之後,佢好似上上地癮,之後都比我屌左六七次。

但佢諗番明明自己係中意女,就決定要抽離番,唔再搵我了

點解可以咁痴線

有d直仔係有隱性基因
我都口爆過直仔

的確係有隱性基因
我以前鐘意女 同女拍過幾次拖 之後宜家同緊個男仔一齊

姐係你bi ? 依家對女扯唔扯到

扯唔到

你比左朱古力佢食

details

果條仔同開女仔拍拖既

咁我自己本身又想試下屌處,咁味叫佢上黎我屋企幫佢開苞 (其實佢都推左我好幾次,因為佢都好驚下)

點解可以咁痴線

有d直仔係有隱性基因
我都口爆過直仔

的確係有隱性基因

可唔可以詳細啲

不如你話我聽你想知d咩

你比左朱古力佢食

details

果條仔同開女仔拍拖既

點解可以咁痴線

有d直仔係有隱性基因
我都口爆過直仔

的確係有隱性基因

可唔可以詳細啲

不如你話我聽你想知d咩

我想知自己可以點開發菊花

試過日本妹玩過好多野而家剩係打飛機玩杯已經滿足唔到

果條仔同開女仔拍拖既

點解可以咁痴線

有d直仔係有隱性基因
我都口爆過直仔

的確係有隱性基因

可唔可以詳細啲

不如你話我聽你想知d咩

玩咁大
屌你老母有冇咁多基佬
基佬係味冇樣睇 我公司有疑似基佬
想問點先識到男朋友
App啲人90%係搵fun
入gp又發覺同啲人唔係好夾
以前中學係tt識過 但係最後發覺佢剩係想呃蝦條所以對tt識人有戒心

呢d野好講緣分

果條仔同開女仔拍拖既

點解可以咁痴線

有d直仔係有隱性基因
我都口爆過直仔

的確係有隱性基因

可唔可以詳細啲

不如你話我聽你想知d咩

玩咁大

係日本上青樓個陣有個o架妹又毒龍鑽仲入左少少手指搞到好爽
之後想搵返個種感覺

有d直仔係有隱性基因
我都口爆過直仔

的確係有隱性基因

可唔可以詳細啲

不如你話我聽你想知d咩

玩咁大

之後想搵返個種感覺

我相信呢到好多巴打幫到你
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩
gay既有跡可尋, 你不如講下你點解懷疑
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

不如你講下點知自己係咪gay

有d直仔係有隱性基因
我都口爆過直仔

的確係有隱性基因

可唔可以詳細啲

不如你話我聽你想知d咩

玩咁大

之後想搵返個種感覺

但我對男人冇乜興趣

可唔可以詳細啲

不如你話我聽你想知d咩

玩咁大

之後想搵返個種感覺

但我對男人冇乜興趣

無乜興趣姐係都有啲啦 熄左燈一樣姐
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

你指我 , 我小學果陣有個靚仔同學想成日痴住佢同望佢就開始知自己係
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

點知自己係gay,呢個係一個好問題
話說當年六年級,有個女同學響intranet share左個av website,唔睇尤自可,一睇收唔到科,但睇下睇下發現自己係揀邊條仔好睇d而唔係睇條女,後尾見到gay果個category,之後就無睇過av嚕

不如你話我聽你想知d咩

玩咁大

之後想搵返個種感覺

但我對男人冇乜興趣

無乜興趣姐係都有啲啦 熄左燈一樣姐

男人先最了解男人
點樣令對方舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞