我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike

大佬,又要有前戲,響張床又要搞勁耐
兩粒幾鐘都算正常

我上次由睇完射鵰英雄傳之後 響到果套咩xx的女人做完 前戲係射鵰前做

你拍緊拖定搵緊fun?

雙無人者

睇路啊

真係咁危險咩

咁又味呀 因為真係好小睇連登 其實 所以咩都唔識

我上次由睇完射鵰英雄傳之後 響到果套咩xx的女人做完 前戲係射鵰前做

你拍緊拖定搵緊fun?

雙無人者

睇路啊

真係咁危險咩

佢地真係。。。。

你個變態痴漢嚇親人

我有個問題想問 我男朋友會買女仔衫 佢鍾意著到妖艷賤貨咁 加埋絲襪同高踭鞋 會叫我同假鳩屌佢 問佢係咪鍾意男人佢又話唔係 但佢有好多偽娘嘢 都試過幫佢化妝戴假髮屌佢 但佢都係堅持自己唔係基 咁樣係咪基

似性別認知障礙多啲
佢似係想做女人而鐘意男人
多過係因為同性戀

我都覺佢似性別認知障礙多d
一直都有諗會唔會有咁既情節, 估唔到係度見到

佢有提過好想做女仔

咁佢都應該係性別認知障礙
你可以帶佢睇下心理醫生個啲
或者去睇下醫生,好似話關荷爾蒙失調事

其實又對日常生活冇咩影響嘅 我都接受到 佢開心就得 只係怕話有一日佢會俾男仔佂服中轉基咁囉..

雙無人者

睇路啊

真係咁危險咩

佢地真係。。。。

你個變態痴漢嚇親人

sor lor

你要改邪歸正, 做個好人呀 知唔知呀

雙無人者

睇路啊

真係咁危險咩

佢地真係。。。。

你個變態痴漢嚇親人

爸打唔怕,我幫你打撚死佢
咁你就係我架啦

你夠唔夠佢打架
我有個問題想問 我男朋友會買女仔衫 佢鍾意著到妖艷賤貨咁 加埋絲襪同高踭鞋 會叫我同假鳩屌佢 問佢係咪鍾意男人佢又話唔係 但佢有好多偽娘嘢 都試過幫佢化妝戴假髮屌佢 但佢都係堅持自己唔係基 咁樣係咪基

似性別認知障礙多啲
多過係因為同性戀

佢有提過好想做女仔

我都諗住叫,不過諗諗下咁同人地叫我地去睇心理醫生有乜分別就無左件事luu

不過佢係易服定咩性别認知障礙 係咪唔同ga

係囉 其實我都搞唔清楚 因為佢好多性感衫 著胸圍同 鍾意著絲襪高踭鞋嚟叫我屌佢 係單純易服僻定性別認知障礙?

真係咁危險咩

佢地真係。。。。

你個變態痴漢嚇親人

咁你就係我架啦

你夠唔夠佢打架

唔夠佢打可唔可以買你俾佢

買我比佢 成件事複雜化左
買完我 再比佢
咁你味人財兩失
Btw 應該夠打 佢好瘦

似性別認知障礙多啲
多過係因為同性戀

佢有提過好想做女仔

其實又對日常生活冇咩影響嘅 我都接受到 佢開心就得 只係怕話有一日佢會俾男仔佂服中轉基咁囉..

其實佢咁唔叫轉基,因為佢根本係女人
姐係佢鐘意男人先係正常性取向
你想了解多啲可以睇下丹麥女孩套戲/書
個主角都係同你男朋友一樣

有睇 所以都明佢 唔會講啲咩 總之佢開心就得 但唔想好似個結局咁

真係咁危險咩

佢地真係。。。。

你個變態痴漢嚇親人

sor lor

你要改邪歸正, 做個好人呀 知唔知呀

知啦

我道歉

依到有冇人信你喎重點 你開post認錯囉

似性別認知障礙多啲
多過係因為同性戀

佢有提過好想做女仔

我都諗住叫,不過諗諗下咁同人地叫我地去睇心理醫生有乜分別就無左件事luu

不過佢係易服定咩性别認知障礙 係咪唔同ga

係囉 其實我都搞唔清楚 因為佢好多性感衫 著胸圍同 鍾意著絲襪高踭鞋嚟叫我屌佢 係單純易服僻定性別認知障礙?

其實兩者最大唔同係
易服僻純粹鐘意扮女人only
唔會覺得自己係女人
而性別認知障礙係佢係覺得自己係女人
我都係見到你話佢有講過想做女人
先比較肯定佢係性別認知障礙

明白哂 唔該咁多位巴打
話時話見大家講TT識朋友,但每次上親去好似好多都係小朋友開POST搵1仔要高/大隻/靚仔,然後仲要鍚自己、照顧自己,每次見到都無明火起

講到佢自己唔使付出既咩

咁個個小朋友都係 天真爛漫架啦
年少無知都好正常 唔係點會14歲就比人呃左隻豬

你個變態痴漢嚇親人

咁你就係我架啦

你夠唔夠佢打架

唔夠佢打可唔可以買你俾佢

買我比佢 成件事複雜化左
買完我 再比佢
咁你味人財兩失
Btw 應該夠打 佢好瘦

但我都幾細粒同瘦啵
佢學中上男神咁一野打撚死我點算

細粒 好ok喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞