我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike
話時話見大家講TT識朋友,但每次上親去好似好多都係小朋友開POST搵1仔要高/大隻/靚仔,然後仲要鍚自己、照顧自己,每次見到都無明火起

講到佢自己唔使付出既咩

一堆港0 我見到都會無名火起lol

利申:未試過喺tt搵仔

爸打唔怕,我幫你打撚死佢
咁你就係我架啦

你夠唔夠佢打架

唔夠佢打可唔可以買你俾佢

買我比佢 成件事複雜化左
買完我 再比佢
咁你味人財兩失
Btw 應該夠打 佢好瘦

但我都幾細粒同瘦啵
佢學中上男神咁一野打撚死我點算

細粒 好ok喎

hello

hello
話時話見大家講TT識朋友,但每次上親去好似好多都係小朋友開POST搵1仔要高/大隻/靚仔,然後仲要鍚自己、照顧自己,每次見到都無明火起

講到佢自己唔使付出既咩

一堆港0 我見到都會無名火起lol

利申:未試過喺tt搵仔

前幾幾幾幾頁講我有開過

講到佢自己唔使付出既咩

小朋友幻想總是美好的~
到時年紀大左好多價值觀都變
樓主掛住同男友依煜會唔會開唔到post(3)

講到佢自己唔使付出既咩

小朋友幻想總是美好的~

Agger

講到佢自己唔使付出既咩

小朋友幻想總是美好的~

Agger

講到佢自己唔使付出既咩

小朋友幻想總是美好的~

其實咁似港女諗法既
又要靚仔有錢又唔花心對自己好

其實gay圈好多港孩港零
有D就周圍收兵flirt人
其實同性戀異性戀根本一模一樣

但我都幾細粒同瘦啵
佢學中上男神咁一野打撚死我點算

細粒 好ok喎

hello

我贏左你啦 你收皮摺埋自己啦

佢歸我了

[img]https://holland.pk/5va8rc3p

講到佢自己唔使付出既咩

小朋友幻想總是美好的~

其實咁似港女諗法既

仲以為男人唔會咁

咪又係一樣 不過嗰啲應該無港女咁賤收兵但係唔俾人屌。應該做得兵都可以屌得㗎

講到佢自己唔使付出既咩

小朋友幻想總是美好的~

其實咁似港女諗法既

我有個fd 一落bar 就走圍聊仔同kiss 人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞