我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike
屌你老母有冇咁多基佬
基佬係味冇樣睇 我公司有疑似基佬

好多咩
gay既有跡可尋, 你不如講下你點解懷疑

不如你講下點知自己係咪gay

你指我 , 我小學果陣有個靚仔同學想成日痴住佢同望佢就開始知自己係

兩個都問
咁你最尾有無同人表白

可唔可以詳細啲

不如你話我聽你想知d咩

我想知自己可以點開發菊花

試過日本妹玩過好多野而家剩係打飛機玩杯已經滿足唔到

玩咁大

係日本上青樓個陣有個o架妹又毒龍鑽仲入左少少手指搞到好爽
之後想搵返個種感覺

我相信呢到好多巴打幫到你

但我對男人冇乜興趣

無乜興趣姐係都有啲啦 熄左燈一樣姐

成身體毛真係唔得
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

你指我 , 我小學果陣有個靚仔同學想成日痴住佢同望佢就開始知自己係

我當年都有個靚仔同學

不如你話我聽你想知d咩

玩咁大

之後想搵返個種感覺

但我對男人冇乜興趣

男人先最了解男人
點樣令對方舒服

依句真係真言黎, 好aggar
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

兩個都問
咁你最尾有無同人表白

唔會啦, 一陣比人排就gg, 好怕依樣野
我諗下面呢個問題 基佬先係專家

其實一般香港男人幾長
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

點知自己係gay,呢個係一個好問題
話說當年六年級,有個女同學響intranet share左個av website,唔睇尤自可,一睇收唔到科,但睇下睇下發現自己係揀邊條仔好睇d而唔係睇條女,後尾見到gay果個category,之後就無睇過av嚕

究竟基係咪真係天生?定係有啲原因搞到咁?
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

兩個都問
咁你最尾有無同人表白

其實好多人講就話接受到,但係當真係有基佬係佢面前出現就會屌晒鬼咁

不如你話我聽你想知d咩

玩咁大

之後想搵返個種感覺

但我對男人冇乜興趣

男人先最了解男人
點樣令對方舒服

我曾經都有諗過呢個問題
但始終過唔到自己

其實一般香港男人幾長

答唔到你, 但我記得有機構做過統計
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

話說當年六年級,有個女同學響intranet share左個av website,唔睇尤自可,一睇收唔到科,但睇下睇下發現自己係揀邊條仔好睇d而唔係睇條女,後尾見到gay果個category,之後就無睇過av嚕

我覺得係天生主導
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

兩個都問
咁你最尾有無同人表白

其實好多人講就話接受到,但係當真係有基佬係佢面前出現就會屌晒鬼咁

骨子裡始終...., 所以對我黎講唔會對直男有咩行動, 一個唔小心就88, 心血少承受唔到

其實一般香港男人幾長

13cm(by my friend)

玩咁大

之後想搵返個種感覺

但我對男人冇乜興趣

男人先最了解男人
點樣令對方舒服

依句真係真言黎, 好aggar

果時幫直仔含
佢話女仔口技點都輸基佬一截
又話女仔初時要氹好耐先肯含
基佬就好爽手
最後我吸到個直仔出左

其實一般香港男人幾長

平均長度

陰莖最長10個國家或地區:
剛果(18厘米)
厄瓜多爾(17.8厘米)
加納(17.2厘米)
委內瑞拉(17厘米)
喀麥隆(16.8厘米)
哥倫比亞(16.8厘米)
黎巴嫩(16.8厘米)
牙買加(16.2厘米)
巴拿馬(16.2厘米)
布基納法索(16厘米)

陰莖最短10個國家或地區:
新加坡(11.4厘米)
孟加拉(11.2厘米)
香港(11.2厘米)
巴基斯坦(11.2厘米)
南韓(10.9厘米)
斯里蘭卡(10.9厘米)
柬埔寨(10.2厘米)
北韓(9.7厘米)
尼泊爾(9.4厘米)
泰國(9.4厘米)

好多咩

兩個都問
咁你最尾有無同人表白

骨子裡始終...., 所以對我黎講唔會對直男有咩行動, 一個唔小心就88, 心血少承受唔到

咁你屋企人知唔知?
Gay係咪有唔同路線行?
例如乸形路線
肚腩路線
肌肉路線
多毛路線

你地有咩術語形容以上幾種人
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

講野好撚「那」 尾音要拉到好長
動作都好「那」 會八字腳

好多咩

兩個都問
咁你最尾有無同人表白

咁你屋企人知唔知?

唔知

差啲唔記得左呢個基po

試過俾女人拖我隻手同摸我都可以完全無反應

摸你jj?好葡萄你啲朋友可以輕薄你

其實女人任何時候都可以摸男人唔會比人話,男人摸女人性騷擾

唔得 一陣女人摸直仔會俾人誤會以為俾signal佢
但如果摸hehe呢個問題係唔存在

唔怕 我比你任摸

我直男黎 絲打任摸唔嬲
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

我覺得係天生主導

家庭環境都有影響
缺乏父愛好易變gay

兩個都問
咁你最尾有無同人表白

咁你屋企人知唔知?

唔知

咁點算?點同屋企人交代?
屌你老母有冇咁多基佬

好多咩

講野好撚「那」 尾音要拉到好長
動作都好「那」 會八字腳

可能佢天生同慣左咁行路, 有無得問佢借電話先, 有就易得多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞