我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike

咁我是咪要提防佢? 同佢傾過電話 其實都唔覺得有咩問題

咁你食左果位痴線佬巴打
佢應該收歛D既
晚晚有大屌餵豆漿入菊花
都唔會上黎瘋狂貼人啦

佢好似好想比我開發咁 一睇到我icon 就話好岩佢好cute...
本身我都需求好大下 唔知佢滿唔滿足到我喎

咩需求大先

你覺得咩大味咩大囉

其實我需求都幾大
成日都想要

男人係咁架啦 後生都冇需要
唔通老來要咩

我同我個個次次搞親都兩個幾鐘

我又要追

係佢咁岩睇到我icon 岩佢先追我炸喎 你又岩咩

我岩啊

利申:腐女唔係gay

以為係hehe 依個post好多絲打下

大部分真gay都入另外兩個感情台gay post吹水啦

依到係bi 仔同腐絲既小空間

樓主掛住同條仔瘋狂扑野
好少見佢回覆

你問佢問題都會照答架

咁你食左果位痴線佬巴打
佢應該收歛D既
晚晚有大屌餵豆漿入菊花
都唔會上黎瘋狂貼人啦

佢好似好想比我開發咁 一睇到我icon 就話好岩佢好cute...

咩需求大先

你覺得咩大味咩大囉

其實我需求都幾大
成日都想要

唔通老來要咩

我以為得我唔正常 原來大有人在

咩需求大先

你覺得咩大味咩大囉

其實我需求都幾大
成日都想要

唔通老來要咩

啪啪啪時間過得特別快

咩需求大先

你覺得咩大味咩大囉

其實我需求都幾大
成日都想要

唔通老來要咩

大佬,又要有前戲,響張床又要搞勁耐
兩粒幾鐘都算正常
終於追到最新

辛苦晒

特登開個ACCOUNT
講開SISSY, 有D第一次見既, 出到黎發現...好大陣SISSY味
無端穿著、談吐,舉止都係
就算個外表幾黑實都無用 完全被騙了
勁想快D完結走人

如果佢超靚仔都要走人?
終於追到最新

辛苦晒

特登開個ACCOUNT
講開SISSY, 有D第一次見既, 出到黎發現...好大陣SISSY味
勁想快D完結走人

我都係sissy lol, 成日好驚啲人聽到我把聲即刻反胃

咩需求大先

你覺得咩大味咩大囉

其實我需求都幾大
成日都想要

唔通老來要咩

兩粒幾鐘都算正常

我上次由睇完射鵰英雄傳之後 響到果套咩xx的女人做完 前戲係射鵰前做

拎你tg個巴打追你

係呀

我又要追

係佢咁岩睇到我icon 岩佢先追我炸喎 你又岩咩

我岩啊

利申:腐女唔係gay

以為係hehe 依個post好多絲打下

我就係覺得你當我係gay先利申下 怕你誤會

你唔講一定誤會 架下冇誤了
終於追到最新

辛苦晒

特登開個ACCOUNT
勁想快D完結走人

其實呢樣野應該有得改善既

你覺得咩大味咩大囉

其實我需求都幾大
成日都想要

唔通老來要咩

兩粒幾鐘都算正常

我上次由睇完射鵰英雄傳之後 響到果套咩xx的女人做完 前戲係射鵰前做

上次做個陣響張梳化咀勁耐先搞
終於追到最新

辛苦晒

特登開個ACCOUNT
勁想快D完結走人

其實呢樣野應該有得改善既

無啦。。。講嘢太沉我把聲會唔舒服lol, 我把聲算係未完全發育過嗰類
終於追到最新

辛苦晒

特登開個ACCOUNT
勁想快D完結走人

不能講野的男神乎 ?

無身材無樣,但係都有啲盲左嘅睇上眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞