我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike
我有個問題想問 我男朋友會買女仔衫 佢鍾意著到妖艷賤貨咁 加埋絲襪同高踭鞋 會叫我同假鳩屌佢 問佢係咪鍾意男人佢又話唔係 但佢有好多偽娘嘢 都試過幫佢化妝戴假髮屌佢 但佢都係堅持自己唔係基 咁樣係咪基

其實我需求都幾大
成日都想要

男人係咁架啦 後生都冇需要
唔通老來要咩

我同我個個次次搞親都兩個幾鐘

我以為得我唔正常 原來大有人在

大佬,又要有前戲,響張床又要搞勁耐
兩粒幾鐘都算正常

我上次由睇完射鵰英雄傳之後 響到果套咩xx的女人做完 前戲係射鵰前做

你拍緊拖定搵緊fun?

雙無人者

我又要追

係佢咁岩睇到我icon 岩佢先追我炸喎 你又岩咩

我岩啊

利申:腐女唔係gay

以為係hehe 依個post好多絲打下

我就係覺得你當我係gay先利申下 怕你誤會

你唔講一定誤會 架下冇誤了

快點俾我追你+J你

你想加咩
我有個問題想問 我男朋友會買女仔衫 佢鍾意著到妖艷賤貨咁 加埋絲襪同高踭鞋 會叫我同假鳩屌佢 問佢係咪鍾意男人佢又話唔係 但佢有好多偽娘嘢 都試過幫佢化妝戴假髮屌佢 但佢都係堅持自己唔係基 咁樣係咪基

似係性格認知障礙

似性別認知障礙多啲
佢似係想做女人而鐘意男人
多過係因為同性戀

我都覺佢似性別認知障礙多d
一直都有諗會唔會有咁既情節, 估唔到係度見到

認真定假膠

認真答啦不過,會變裝唔代表係gay, 會變裝唔代表想做女人。我無依舖癮我答唔到你點解佢會咁做,只可以講依啲都係分開,只係會變裝嘅男仔會有大機率係gay, 但唔代表全部都會係都唔代表一定會係。你接受到何樂而不乎,接受唔到都唔好勉強囉只可以咁講。。。

我同我個個次次搞親都兩個幾鐘

我以為得我唔正常 原來大有人在

大佬,又要有前戲,響張床又要搞勁耐
兩粒幾鐘都算正常

我上次由睇完射鵰英雄傳之後 響到果套咩xx的女人做完 前戲係射鵰前做

你拍緊拖定搵緊fun?

雙無人者

睇路啊

真係咁危險咩

似性別認知障礙多啲
多過係因為同性戀

佢有講過佢想俾人妖屌 佢又唔係次次想要嘅 兩個零月左右就會想我屌佢 佢會唔會係雙性戀?

認真定假膠

認真答啦不過,會變裝唔代表係gay, 會變裝唔代表想做女人。我無依舖癮我答唔到你點解佢會咁做,只可以講依啲都係分開,只係會變裝嘅男仔會有大機率係gay, 但唔代表全部都會係都唔代表一定會係。你接受到何樂而不乎,接受唔到都唔好勉強囉只可以咁講。。。

又唔係接受唔到嘅 只係會諗如果有一日佢俾男仔屌過係咪會同好多男仔一樣轉基

似性別認知障礙多啲
多過係因為同性戀

佢有提過好想做女仔

似性別認知障礙多啲
多過係因為同性戀

佢有提過好想做女仔

咁佢都應該係性別認知障礙
你可以帶佢睇下心理醫生個啲
或者去睇下醫生,好似話關荷爾蒙失調事

我都諗住叫,不過諗諗下咁同人地叫我地去睇心理醫生有乜分別就無左件事luu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞