我係同性戀,你問我答 (2)

1001 回覆
57 Like 52 Dislike
你好,我想留個名聽下你的經歷。

如果你唔介意我想問:
你有冇自瀆過,如有對象是男性還是女性?
以前的對象與現在的有不同?

有,男仔
我O1,初戀情人就係樓主,所以講唔到以前同宜家有咩分別

你係現任!?

佢係 , 無啦啦出黎幫我覆人

賢內助

果時比人追,我個ex都會幫我出頭 因為唔識拒絕人

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

賢內助

好sweeet呀!!!!
我想問咁多位hehe巴打有無化妝
同埋點睇偽娘

我無,我個人一向懶開。。
偽娘無所謂嘅,但係感覺好似好熱情我唔知自己應唔應對到 毒撚格開

我都無化
偽娘no comment

same
同埋點睇偽娘

會化妝既hehe應該佔好少數
偽娘冇咩評論 影響唔到我地

其實唔知點解啲人覺得gay係偽娘,TVB啲劇一講同性戀就偽娘
咁耐一個偽娘都未識過
同埋點睇偽娘

其實唔知點解啲人覺得gay係偽娘,TVB啲劇一講同性戀就偽娘
咁耐一個偽娘都未識過

大台低智劇

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

賢內助

多謝

唔得 一陣女人摸直仔會俾人誤會以為俾signal佢
但如果摸hehe呢個問題係唔存在

唔怕 我比你任摸

我直男黎 絲打任摸唔嬲

原來你係直 我淨係想摸hehe 腐女日日 j hehe

其實咪一樣 都係一個body姐,你當我係hehe咪得

梗係唔同 hehe is the best

我有隱性基因嫁 巴打們可證實

摸你jj?好葡萄你啲朋友可以輕薄你

其實女人任何時候都可以摸男人唔會比人話,男人摸女人性騷擾

唔怕 我比你任摸

我直男黎 絲打任摸唔嬲

你無得摸呀
同埋點睇偽娘

咁耐一個偽娘都未識過

大台低智劇

屌,我諗起嗰時睇愛我請留言明明signal wong擺到明個編劇係想寫佢係gay, 但係一定係啲垃圾高層俾壓力gay都寫返佢做直。tvb真係好撚垃圾
正皮
巴打,我真心想同你做朋友的

如果你唔介意我想問:

有,男仔

你係現任!?

賢內助

好甜好得意hehe幫人出頭係咪都係用拳頭

唔係呀 果時果個真係癲到黎我屋企樓下等我
我個ex就日日過黎陪我囉
同埋佢msg 係咁話佢

佢講過一句最型既係
你唔會夠我搶架啦,因為依個遊戲根本就唔存在你係入邊 (咁上下意思)
果下我甜到糖尿病
正皮
巴打,我真心想同你做朋友的

同我搶 我想識先㗎

你係現任!?

賢內助

好甜好得意hehe幫人出頭係咪都係用拳頭

唔係呀 果時果個真係癲到黎我屋企樓下等我
我個ex就日日過黎陪我囉
同埋佢msg 係咁話佢

佢講過一句最型既係
你唔會夠我搶架啦,因為依個遊戲根本就唔存在你係入邊 (咁上下意思)
果下我甜到糖尿病

咁想識我既又

摸你jj?好葡萄你啲朋友可以輕薄你

其實女人任何時候都可以摸男人唔會比人話,男人摸女人性騷擾

唔怕 我比你任摸

我直男黎 絲打任摸唔嬲

原來你係直 我淨係想摸hehe 腐女日日 j hehe

你原來係腐女黎架

係呀一入腐門深似海 腐到淨係對gv有性趣

腐友想識真hehe 日日睇佢地放閃有時覺得自己好變態

細個年少無知,咁打機比個hehe呃左上佢屋企,起初都冇咩異樣。到玩完佢就開始多手多腳,之後禁住我係佢張床到,開始服侍我,但果時都係日日睇av打丁多,都係第一次體驗到男幫自己含

果個人仲活躍gay圈?

咁我就唔知啦,但我係圈內都冇左見過佢

年少無知果陣係幾歲
你令我諗起有個DJ食小朋友最後坐左監

果時小六升中一,岩岩出j 毛毛冇幾耐

好撚正,好似未熟透既蘋果

果個人都幾識食 真心果時皮膚又白又滑

好正啊!皮膚白又滑,個屎忽應該好撚滑,諗起都扯哂旗

細個年少無知,咁打機比個hehe呃左上佢屋企,起初都冇咩異樣。到玩完佢就開始多手多腳,之後禁住我係佢張床到,開始服侍我,但果時都係日日睇av打丁多,都係第一次體驗到男幫自己含

果個人仲活躍gay圈?

咁我就唔知啦,但我係圈內都冇左見過佢

年少無知果陣係幾歲
你令我諗起有個DJ食小朋友最後坐左監

果時小六升中一,岩岩出j 毛毛冇幾耐

好撚正,好似未熟透既蘋果

果個人都幾識食 真心果時皮膚又白又滑

好正啊!皮膚白又滑,個屎忽應該好撚滑,諗起都扯哂旗

16歲個D先正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞