天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
食過鰻魚飯 無乜味

又未去到好難食

平就真嘅

不過睇到啲鍵盤戰士日日狙擊黃店真心好撚煩
你唔會見到佢地用力狙擊藍店

係呀,講緊你班仆街pr呀
抹黑你d咩無前因後果唔知你講乜
齋睇好有情緒勒索feel
如果呢間野啲食物質素都有人接受到

我都去屙啲屎開間黃店俾你食賺你哋$40個餐

同區刀削麵 齊柏林 茶星人

同是黃店食物質素高質唔知幾多倍

唔該你試吓自己整啲狗糧先再間點解有人攻擊你啦

上次foodpanda試完真係食到嬲

同埋唔好一有問題就屌有PR攻擊

你呢啲店仔撚有咁多PR搞咩

檢討下自己啦
岩架喇 屌佢難食就收錢5毛pr
我成日買外賣幾好食
如果呢間麻麻仲有邊間黃可以代替推薦下
推薦下啦⋯唔好似啲死全家藍狗
睇到了支持你地
熱狗🌭️
下 先唔講黃唔黃
藍又好黃又好
服務同食物質素唔係做餐廳基本咩
只係想搵錢是但俾啲唔好食既野個客食
仲要講到好委屈 事不關己咁
上面話咩講野得體就洗白咗
講到 "打我一身都唔緊要" "咩退唔退出"
老實講你啲野好食既 唔用政見做主張都有人幫襯
情緒勒索到
正常質素咪算平 屌你老尾都唔知係咪微波爐翻叮就咁比個客算
真係難食嘅話駛撚你上網屌咩
啲人自然唔會食架啦
有時間上連登開po
不如寫多兩封信啦
咁大個仔 都未試過出街食飯碟飯係唔熟
仲卜卜聲架

PR勁到可以扮到咁多人都係苦主
大家都話難食⋯
PR真係好癲⋯
係囉 自己賺幾多食物成本咩水平大家心照啦..難食到飛起靠賣黃店個名睇見d人專登入黎食垃圾真係忍唔住笑
好老實講一開頭係幾好食,但依家真係唔太掂
Pr真心多
真係好食嘅話駛撚你上網撐咩
啲人自然會食架啦
有時間上連登開po
不如寫多兩封信啦
之前特登去食
叫左個日式叉燒炒飯
屌你以為會有三四塊日式叉燒放面
點知一上到枱,係一碟炒飯,加少少肉碎
揀啲肉出黎,勉強堆埋先叫夠砌做一塊
仲要係細塊果種
你返工返學把撚咩
有多出黎嘅時間 不如寫多兩封信比手足仲好啦
點為之難食
唔係住嗰頭, 仲要係新北江入面
可摸耳具體D講下
咪乜都屈PR對家啦,挽吓手又呃到外區人入黎中伏
難食就出哂名,望咗吓FB有人話佢係天水圍少有黃店真係笑死人
明明食在元朗/黃藍地圖大把,少有地出位的黃店就真
登蘋果廣告/贊助tommy呢d就做齊,但天水連線合作送外賣/派飯劵就冇見過
以前會輪住食天水圍黃店,見住佢八爪魚炒拉麵d八爪魚越黎越少
最後仲要作藉口話foodpanda改服務範圍唔送我呢頭(到而家都仲送緊)叫我直接wtsapp落單
好心簽得獨家又用人哋個平台就唔好做埋d陰濕嘢,唔想比佣就擅自拎人哋客料啦
你閱讀理解唔撚及格?

我上網撐佢好食?
Mirror賺藍養黃可以
黃店賺黃養黃仲要批鬥得更盡

咁不如轉藍仲爽啦

小店回覆好大體
唔知追擊嗰啲人平時食開乜嘢
呢個價錢呢個食物質素 絕對係超值
隔離Post講左啦
本身係Foodpanda做獨家
轉個頭改個鋪名去登記Deliveroo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞