天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
印象中佢真係有用話用過「告急」呢個字眼, 但講真有用過咪有用過
告急完多人幫襯變返正常有咩問題?
但佢話『從來都無「告急」過,唯獨一次』 咁姐係有用定無用過?
依家係變咗誠信問題
利申 間唔中都會去幫襯 初初未有運動事件去食有比過意見
自己俾幾錢就預咗食翻啲咩質素,唔岩既同區有其他黃店。既然告急呃錢件事解釋到,我唔覺得呢間野有咩間題
係叫上面講件事出嚟,上面話你同佢講過,即場講?佢屌返你?
關小學雞咩事,我問佢你又搶住搭嗲,你識佢?
如果係咁咪唔好食,我上面問下,又比人話小學雞
咁得啦 你去過幾次先評論啦 我住大西北都幫襯過好幾次啦
因為網上嘅嘢唔會信足,唔好食咪唔幫襯囉,我問下係咪有料爆,又比人話
我食過
但老闆會講好食啵 同埋做咩踩到到一文不值
好食就食,唔好食就唔食,就係咁簡單
好唔好食就見仁見智啦,我作為一個肚餓嘅食客
見到櫻花樹下爆哂單咁,我反而會支持下其他黃店先囉
咁啲人不停追擊193咁係咪可以同佢哋講,你哋覺得193廢呃人嘅咪直接同佢講囉,唔洗不停開post追擊佢嫁,咁洗你咁講所有網上討論區都可以執笠

覺得差唔上得嚟講,點解畀人追擊係因為店主唔覺得係佢仲話自己啲嘢正,其實佢講句我哋會努力改善出品品質咪得,又要講到自己出品唔錯

講到自己好委屈咁
飯仲撚差
又要屌得,又要服務好,又要平,又要高質,

關乜撚野黃絲事
本身餐廳就應該做好呢幾樣野
如果難食 態度差 又貴 屌你好合理姐
咁唔好食叫個店主去改善又唔得?我地就係反映過都冇改善先係度喪屌 十個入面得一個話唔好食 就係佢問題 但十個入面有九個都話唔好食 唔通仲係我地食客既問題?屈毛唔係咁屈架

既然你都講到網上既野唔好信足 咁你索性連老闆出post都唔好信囉 咁點解你又信老闆唔信啲客呢?你根本就係雙重標準
無話唔比屌,唔好食咪唔食,自由選擇,佢唔聽唔改善,告幾多急都唔會有人食
反而依家連登好易比人入,淨係撩人嗌交(PR),問發生咩事就話人小學雞,我講食完直接反映,上面話反映過我咪問之後點,有冇比店員屌

講真好唔好食自有客去認,唔好食咪執,諗野唔駛咁二元對立,非黑即白,即屌
新北江好似都好多店揀米線?
咁你就咁打句咸難食就得?點難食又冇講一句咸就算。
其實佢都係堅持無告急,「唯獨一次」呢個字眼 之後係寫 「近似」,姐係老細覺得自己從來無告急過
之前去食完 屙左三日
懷疑鰻魚無整返熱就咁叮一叮
因為食落都唔熱
以後都唔敢食喇
依家我睇到了我以為上面即場同店家反映咗難食,想知店員點講,有冇唔承認
你敢講連登冇藍店post, 9唔9就有班人吹m記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞