天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
話說有一次諗住去食,坐低後叫人落單。

我:唔該寫野
侍應:得,黎緊(執緊外賣)

過左陣見佢執左個外賣擺係近門口張枱諗住佢會過黎落單,點知又唔係,佢又返左去出餐位執外賣,返去同時仲係部foodpanda機拎啲新單去入單。如是者我重複左3次上面個步驟,最後忍唔住企起身走人,跟住個侍應先走埋黎問我係咪落單。

我知你多外賣做,但係我係你鋪頭入面想落單,但你無視我又走去入新既外賣單,咁我之後落既單咪有排先整到比我?更何況我唔走人你都唔走埋黎幫我落單。

黃店好多都唔好食但至少我未遇過咁差既情況,麻煩處理下你地既服務先,如果淨係想做外賣既咁不如唔好開放堂食啦
打手死全家
好多駝鳥
有咩差既唔俾講由得佢自生自滅
個黃色經濟圈就係俾呢堆人搞臭
肥牛金錢肚先正
頭腦清醒先唔撚食呢間野啦
成個商場幾乎所有黃店都好食過佢
難食到仆街
狗也不屌, 全個商場都黃, 得櫻花黃咩?
係啊,以前另一個師傅好似已經無做了
食過兩次
第一次食鰻魚正正常常咁
第二次叫左個炒飯鹹到仆街
食左幾啖就頂唔順走左
Ching深水清,成班為撐而撐,大撚把黃店唔撐,老闆自己講到明(冇講過告急),咁我地去幫下其他小店啦,點解要同自己個胃(身體)過唔去姐...
今次真係想幫都幫唔落啊,你咪退出黃圈囉汁左佢,你都搵夠啦,差再想再搵多d姐 重點真係難食啊大佬,理得你係咪真黃啦,你都有幫過手足既
我印象中人地罷工佢就告急打折照常營業
認真你食開屎 炒野濕撚到爛蓉蓉,又重味又油,求撚奇奇
有黃店長book長full
有黃店就告急完又告急

好心自己反醒下啦

你係黃就老馮要出錢撐你架咩出面都搵食艱難
d 人話你d 野難食
你拎兩年前點樣平賣飯盒講 九唔撚答八 淨係識賣小強
難食到仆街
其實呢啲服務又唔一定關藍黃事嘅

藍店服務唔見得好好
唔食嘅話 要唱衰藍店啲咩
除咗 佢本身係藍要唱之外

其實 黃真係唔係大曬
佢告急又唔認
難食又唔改 影衰黃店
其實我無話關藍黃店事

我只係講我去咁多黃店都未遇過如此服務,即使啲野好難食。
利申:無食開藍店唔知佢地服務如何
屌得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞