天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
你up咩
串燒
普通飯麵呀
屌你老母我個立場就係

你間仆街嘢難食仲要出埋啲賤招搶生意

淨講新北江內都有唔知幾多間黃店做唔住俾你間接搞撚死咗

你自己就告完急搬貴咁多租嘅大鋪 (買車買樓?)

你都可以屈我話我係對家

而家我講多次 講撚到好白啦
請大家多多幫襯天天 刀削麵 土耳其 等等其他黃店
都咪撚幫襯呢間垃圾櫻花樹下

係呀我係刀家軍呀 嚟啦標籤我啦 我可以喺冇資料嘅情況下騷擾哂你咁多屋企人添呀

痴撚線公司
叫緊佢老細 edit 篇文
支持老闆, 印象中都係告急左兩次,咁就要比人批鬥到執,黃絲心腸好毒,寧願少一間黃店都唔寧黃店愈做愈大
講兩句又食爆佢

生意真好做
幫襯左一年都係咁 我覺得我係好珍貴既回頭客
避開晒D人屌佢難食既問題 唔撚敢答 又想打黃店旗號賣垃圾 好食先係良知啊c父 黃色經濟圈開始少人撐就係因為你班撚樣煮嘢無進步過
如果樓主真係咁撚黃又想保護黃色經濟圈

咁威水 咪貼張 “如客滿請至其他友店用饍” 寫翻個黃店list囉

屌你老味根本開個post就係為pr留客

你係咁威水咁想做大個餅 保護大家嘅黃色經濟圈
而唔係你個可持續發展黃色cap水自家一圈

咪跟住照做囉

係呀擺明加埋情緒勒索 師承自你
我唔會懷疑櫻花係咪黃 不過無論食物質素定係態度務實上 都有其他更好選擇 天天 刀削面同森堡
講真未食過咁咸既日式 我寧願去百佳買幾件壽司食
喂屌你唔係咁樣拆台吖嘛 #1“從來冇告急”喎
係咪對家打手
所以D黃店咪唔撚識進步日日告急lor傻西
唔係勁搞黃店 而係野食質素真心麻麻
論態度務實同食物質素 全天水圍黃店櫻花一定排撚到最後 我唔會鬥黃 不過請支持其他小店
D野食唔好食麻
食你六十幾蚊一個雞扒飯 嚟到塊雞又細得兩舊仔又難食
我想講食過一次炒野,之後真係食唔落,濕到好似撈咁爛蓉蓉囉,我講呢d都係想你改善質素咋老闆
樓主心腸勁毒⋯
佢哋成日講大話話用唔到熊貓,就係因為唔想比熊貓抽佣
之前都私下wtsapp我同一段嘢但話熊貓改服務範圍唔送,好心唔好做埋d陰濕嘢啦
日日開熊貓都見到佢係首頁熱門,當人弱智咩

真心佢擅自拎熊貓上面見到嘅客料去用可唔可以report?
你食開屎
呢間因為出悶名難食
同埋之前同外賣仔嘈過?
覺得偏閪 不了
呢間因為出曬名難食
同埋之前同外賣仔嘈過?
覺得偏閪 不了
直情冇食藍店點知難食,又點出PO
而家連金拱門扑野家有咩新款都唔知
唔通要送錢比藍賺就係為咗開PO屌佢難食?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞