天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
所以點解啲仔日日偷食出軌都可以被原諒?
就係識打矯情抒情文
呢d人掛住黃店名出黎搵錢,其實你搵到錢冇所謂,呢個係黃色經濟圈既effect, 但叫你改善下食物又唔撚聽仲要屌人地屌佢,又喊苦喊忽咁,好難唔比人淘汰

話人地係五毛打手個d唔該搵日親身去食下
好多真心膠連登仔
搞唔冧共產黨
就搞冧小店拎滿足夠
老細 你啲野真係好撚難食
唔識做飲食就算柒數啦
到底有幾自我感覺良好先會覺得全世界都係5毛
仲要同一個商場嘅黃店都企出嚟屌鳩佢識人血饅頭呃錢
講真你自己蠢俾人呃咪算,囉點解要批鬥一啲批評佢嘅人
呢個老闆真係瞓着都識笑,唔使請人已經有人出嚟幫佢護航
你見佢仲有客已經推翻晒你講既難食
一堆幫襯緊既客要同意你講難食既說法?
喺黃圈嘅世界客人並不是客人,老闆先係客人

假如黃圈開月費,個做法應該同嗰啲NGO慈善團體一樣
啲客人唔想再幫襯啦,個cs 話你支持黃色經濟圈,而家攞返啲錢出嚟唔係咁好,我哋嘅員工仲欠緊債,我哋嘅同路人冇咗啲筆錢會好生活好拮据困難,而家做黃店真係好難做又要服務好又要賺錢乜乜乜
支持呢啲咁嘅舖頭呃飲呃食
我點解唔支持共產黨?反正大家手法一樣
之前食過鰻魚飯同埋唔記得咗乜魚炒飯係幾好食架 個價都唔貴 見到全部Comment都屌柒啲嘢難食係我垃圾口定點
有客就唔代表難食?咩邏輯?
桔梗、龍門黃唔黃?黃
有無人反映過食物質素?大撚把
有無客?排撚到仆街
你會比人話食緊屎
你唔可以唔同意架
鍾意既好鍾意
唔鍾意會話難食過屎
咪又係口味問題
叫過一次外賣 真係好難食
唔會再食
我明你up mud, 若果真係難食既, 大家自然唔會再食, 更可況口味絕對十分個人, 根本唔需要公審佢, D公審POST既客觀效果就係令其他食店唔敢再做黃店免得被人網上攻擊... 令黃色經濟能量瓦解

其實邊D係PR/痴線佬真係好易睇, 你明顯唔係, 再睇下引我果其他幾個回覆, 真係令人心痛連登搞成咁....
做食客就有責任表達你既食物質素係點
個老細唔理呢啲批評 重要講自己幾撚委屈
一堆撚樣就走晒出黎護航鬧人5毛
屌你5毛就唔會追住你間小店啦
你自己search下個名 之前已經有幾個post屌啲野垃圾
成班邪教咁 cls
呢間啲服務態度幾好 食物又好食又平
所以咪話難食呢2個字係冇得駁
完全個人感覺
冇咩可討論既空間
好似係上年 我區外人好少去大西北食嘢 嗰時個乜魚炒飯係$5X一個 啲料係少嘅但味道唔錯 一定唔係差
鰻魚飯就正常燒汁一條鰻魚嘅味 我覺得反而個炒飯會好食啲 但一定放得入口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞