天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
咁難食 黃都難搞
俾晒機會你幫佢平反
問你有邊幾樣覺得好食講黎聽聽你又唔撚講
係到兜大圈講廢話
support
接受人意見啦 評食店難食都唔得
唔係黃就一定要話好食㗎
依家大部份人都話難食 唔好唔啱聽就當人pr啦
鰻魚飯都好濕下wo
嗰班根本就係仇恨派,
金玉其外 敗絮其中,整色整水用民主抗爭運動來包裝自己嘅劣根性
佢哋深明唔包裝自己大仁大義係冇人會跟佢哋嘅做法
你只要將佢嗰層羊皮扒開,你真係會覺得佢哋嘅仇恨言論價值觀係合乎民主社會嘅素養?
平時食開屎💩?
冇一間黃店伏味可以超越桔梗,
桔梗都keep住可以咁多人,
想唔搬大舖都唔得啦,你地夾硬塞錢逼佢搬
咁嘅意思係咪黃店賣屎俾你食你都支持??

我就唔會,大多數人都唔會,隔離刀削麵好食咁撚多,再唔係隔幾間鋪嘅八麵館雖然唔係好食,但起碼擺得入口,仲要月底就要摺埋,點解要食佢?
好認同 同區其他黃店洗咩認真做 求其做都得啦
打幾篇悲情文勒索下就多人排隊,成間鋪坐滿 一張枱食足十幾二十次,原來做餐廳食物質素係唔重要,當佢哋搵到呢個財富密碼有啲人搵夠就收手但有啲人大貪搵極都唔夠唔識收手
你宣布?你去過食未?啊 唔係 大西北黃店可能對你黎講係低級野 連入去都費事
連登而家真係重度污染
只要一講黃色經濟圈或者移民去留就一大班人出黎瘋狂攻擊, 唔係PR效果真心降釋唔到, 呢啲POST留言風氣仲差過FB.. 什至比得上鄉土babycondom...
用屎做例子已經唔駛講落去
如果你一向當屎係食物
真係食過既人既心聲
係呀唔食佢就係仆街,要俾人批鬥
你間餐真係好食,大把人入去食,禮拜六日一車車人入大埔食飯,連天水圍同區人都覺得呢間野係垃圾,一味盲目死撐有用咩?定係你助長緊呢啲仆街呃飲呃食連啲甩皮甩骨搵過錢刮痧嘅靚仔靚女都唔放過?
係呀呢度真係好多PR 5毛分化撚
我好嬲好嬲呀而家要即刻衝過去排隊食飯先,日日排隊食應該可以解決一切社會問題
400正評了 老細就快笑到中風
錢就佢收,監就手足坐,真係好公平
只係冇諗過原來痞緊監嘅手足都有咁多剩餘價值可以剝削
咪撚玩啦
起下底先講野啦
黃店老奉大撚哂?
賺咁撚多錢仲係推啲屎出嚟比客唔撚屌得?
黃店告急到可以細鋪搬十幾萬租嘅大鋪
成個post都係pr
連同區其他黃店都屌鳩佢 一定係pr啦
傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞