天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
咁你等佢覆,佢唔講你又點知,佢話有件事,我仲等緊佢講真心想知
上面個啲係例子,明?啫係可以有乜方向覆,講咗啲乜,咩反應,咩表情,定係只係講:哦,notes with thx
唔係成日講嘜野pr 果d啦,真係有咁撚多咩,人講pr你就係到講pr ,係都只係果d廢老藍絲豬頭丙... 講事實又pr ,不如你講覺得好食果d係pr ,我係咪又可以話你係pr 啊,係到濫用pr ,一比持相反意見就話係pr ,好撚煩啊
我無話相反,我信你地架,你哋話麵難食
點解話我持相反意見?依家好似係你哋慣咗二元對立
你有冇睇上面,上面話當場反映過難食,我咪問上面發生咩事講來聽下,就一句句話人弱智屌屌聲

屈我話我話對家全部屈間店,無啦啦鬧人,有個仲起底人身攻擊我

你話點?我只係叫人小心有人撩交嗌
算啦,唔同你嘈,成個po話好食既2隻手數得曬...明既就明,唔該你快d改善下質素,唔係扮慘係到逃避囉 成件事越尼越7...
我無話PR帶風話間店難食,要攻擊間店,你哋上面都好多人話難食,可以係真事

係上面幾位嘅做法同回覆令我覺得有PR入咗來,故意撩交嗌
所以點?我咪話唔好食唔值得幫襯咪唔食,唔值得幫
有排不時食佢
唔理嗌飯定炒麵
永遠都係用嗰隻死人燒汁 即係d味係一樣
唔知而家係咪都係咁
屌你都廢撚事
你一味話唔好食自然會比人淘汰

屌你呢家佢用黃做旗號,一堆惡意競爭手法壓迫到其他有心做嘅黃店呀
醒啲啦屌
我都無同你嘈,我認同你難食咪唔幫襯,態度唔好更加唔值得幫,唔改就唔好再食
係咪照燒雞扒個汁
老闆打算幾時開返舖
網上評擊唔洗負責任,網絡世界逼到事主有抑鬱症日喊夜喊都會話佢地自己選擇 自己攞嚟衰扭曲到一個點 追擊完得到自身優越感係咪真係開心啲
係呀 仲要比較難食嗰隻
咁你都醒啲,人講黃就一定衝去食?我唔可以幫襯其他?佢一句黃就一定衝過去?你唔好當啲人咁蠢啦
食店來架,唔好食邊個會想去第二次,去都去其他啦
佢會告急,打六折叫你去支持黃店
我買過一次個雞扒飯可能清你成日食食到悶,佢係咪冇第二啲汁㗎
唔好食自然就唔會去啦
好似一間領匯商場嘅超級市場
係咪會壓迫到啲士多仔呀

你唔撚係住天水圍呢我就唔撚怪你嘅
之但係上面都講左好撚多次
成個新北江都係黃店
點解咁撚多間鋪頭都唔撚妥佢?

就係佢一咪將啲錢用嚟宣傳囉
天天燒鵝果排成撚罷市,又大大張星火收據貼係鋪
櫻花樹下?用黃做口嘅賺咁撚多和味咪落自己袋囉

老細做到可以揸靚車買新物業,真係好撚辛苦喎
pin this
魚彩好似都係黃?
而家係屯門入緊天水圍食
你真係攪笑
又一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞