天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
點會睇唔到 擺明有mon post
思覺失調aka 櫻花樹下狙擊手aka 公益金籌款員
師傅已讀不回!!罰公益金6000😂
師傅做乜唔出嚟回應呀?唔係好撚好打嫁咩屌你老母
Del留言當冇事發生
你罰為師公益金 信唔信為師del鳩你comment兼block鳩你
間野個老闆有連登帳號
點會冇睇呢個post
有acc=睇到呢個幾好笑

btw 你係想佢改就直接搵個100%contact到佢既方法啦

你不如話佢有上網算啦
我搞錯咗 以為係講緊爆料嗰個post
嗰個標題直情講明櫻花樹下大爆料
個老闆一定有睇
因為佢喺facebook del曬對佢不利嘅comment

而呢個post直情係間嘢個老闆開嘅
喺度留言 佢肯定睇到啦
不過佢而家潛緊水 同wts已讀不回冇分別
認真 大家知道係同路人 應該互相支持
做得唔好咪係去提點下 唔係係度集火
想講人地海南小廚都搬左大舖
又唔見人地俾人屌?
因為人地無告急囉
大家提完
但老闆扮睇唔到喎
樓主條柒碌呢?縮左返做雞老母子宮入面?
當無嘢,罰500蚊公益金
好食定難食呢啲好主觀,但咁撚樣對啲員工,又叫人半夜12點打卡,員工攞假都要發爛渣話要摺,仲話全部日本直送但又康師傅又壽桃拉麵,點幫得落
公益金呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞