天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
我想講,你開張第一日我有入尼食過,跟住已經唔想回頭,之後我見黃店先再幫襯,點知,食物質素都仲係搞唔掂,唔好同我講平所以唔好要求多多,我寧願貴d好食d幫襯多d... 咁你咪可以再做多d囉
佢呢段嘢我都收過一次,不過個理由係話熊貓轉服務範圍(但到今時今日都仲送)
食壽司去隔離魚彩好過
老闆你唔理人批評,仲死得話自己野好食...點幫你啊...
樓主pim this
咁你間嘢真係好撚難食喎

店主話鍾意可以唔幫襯,但上嚟講又立心不良

如果你間嘢真係難食點解唔講得,呢度討論區嚟唔比人討論?

你話好食,但可唔可以講吓拉麵湯底點解可以咁撚難飲

我自己住咗天水圍20幾年,間嘢開喺街市出面就食過

嗰陣係ok,但搬咗上新北江就開始難食

而且做過6年度日式嘢,絕對冇屈你,難食就係難食
‘’有客人曾經提及,我哋食物品質唔錯‘’

隔離PO話有人叫外賣等咗一定兩個鐘都未送
打去問櫻花,個老細話個外賣仔一早拎咗走
點知個外賣仔即時搶電話屌鳩佢講大話,爆佢做唔切根本未出餐
連登仔條線同國安紅線愈黎愈漂
告急下同難食就要人執笠
難食咪同老細反映下囉,我自己都好耐冇幫襯,但唔至於要推到人地執笠就狠毒囉,你地不如比心機搞藍店啦, T TOWN間吉野家仲未執喎 你地可唔可以日日落去狙擊下吉野家🤷
#408 早你一秒post
其實無啊,大家都知個啲係PR分化,對面工作無停止過,所以上連登勿太認真,自己知有隊友就得
大家唔好再追撃黃店啦
佢搬大鋪真係洗左好多錢啦...
連67成用具設備都焗住要用淘記
大家就知道人地黃店幾難做啦

利申 有fd做,佢都忍唔住射左幾日波
唔好對連登太認真,對家一直有工作,知有同路人就得加油
都真係唔係得我一個見到告急喎
言下之意 咁多個人個陣鬼揞眼?

ok fine 咪撚比個見到你告急
個陣告急告到比另外幾間黃店屌
而家就扮冇事?
我果陣都因為佢告急同男朋友專登入去食一次 點知質素都係麻麻
對家有份搞到鋪頭食物質素唔好?
帶咩風向,你入尼天水圍食左先講啦
呢單係抵屌喎,咁原因係人地廚房細吖嘛,告完急一定係做唔切,我自己有一排去懲罰黃店都要企兩個鐘,咁依家人地搬大鋪,廚房大啲,地方大左,出餐又快左(未去食未證實)咁唔係大家樂見咩? 唔知食物質素有冇改善到,見到多左款式,搵日落去證實下先

講到買車買樓 阿布泰比人懲罰到買十層樓都得呀,唔係咁樣眼紅人呀 諗清楚係咪咁就要人地執笠
你唔駛反問我,好唔好食直接食完同店家反映
我都唔要求佢抵食
只係想佢唔難食

講事實都要俾人話分化
難食到嘔
影衰黃店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞