天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
成個post都話難食 成個post都係pr
新北江其他黃店都唔妥佢 又係pr
好黃好黃
你唔講 啲老細點知你地唔岩食先
大家有眼見 有進步/改善一定會支持
但睇呢個老細冇正視過 重扮到好慘俾人狙擊
重忍咩
唔好咁講
龍門就真係做到普通野都咁撚難食
老實講黃色傳銷圈會貼切啲
當一間餐廳放喺首位唔係講食物質素同顧客體驗
你要攞黃色呢個名出嚟吸水都算啦,連自己本分都做唔好
反而出篇文情緒勒索仲要搵啲所謂「同路人」怪啲客人因為佢難食嫌三嫌四⋯⋯
真,又唔見人地隔離食面果堆黃店有人屌,天天燒鵝食過都唔錯大把回頭客
喂老細我唔撚知你睇唔撚睇到啦
我呢就未撚見過做飲食個廚房可以完全鳩咁嚟
A同B煮法可以完全唔撚同,點煮就純粹睇心情
啲客食咩完全睇睇彩數
其實一間黃店好食自然就多人捧啦 與其係度單單打打 不如唸下點改善食物質素好過 由外賣服務開始啦 係黃店就要老鳳接受佢呢種質素咩
LUNCH都係會FULL
所以只係口味問題
唔告急邊有錢搬舖,搬舖咪順理成章重新裝修,你叫佢貼嗰啲文宣?大佬啊你估好似上年咁咩開黃店呃完錢就走人啦,好似佢咁都唔識收咁撚大貪,搵快錢仲要將啲風險轉嫁晒比手足
push
完全說中心聲 我去過幾次 有兩次叫同一個鰻魚炒飯 啲味都可以唔同 一次就鹹得制 一次就未炒勻 有部分飯仲係白色
靜啦 我仲要食架
你地去食態度同食物質數唔好果間啦
咁你未過第2邊食垃圾囉
我下面咪講左有咩問題囉 我自己都幫襯過幾次 如果係高要求既食客 仲唔屌到你暈左係度
個老闆真係蛛心,而家唔係佢退出啊,係話人哋鬼打鬼逼佢走啊 佢爭在未講個廚房入邊係鬼專整得難食
雖然黃店
但味道 品質真係可以改善下
啲飯 麵好油 餸小 真係食唔落
屌你老母,仲講乜鳩黃,你連自己嘅食物都未識整,想靠黃就可以賣啲未煮熟嘅飯俾客食?
黃從來都唔質疑,亦都知佢係深黃派,但問題真係又唔好食又等得耐,之前做街市地舖嗰時都係等得耐,但至少真係唔錯食。但自從轉咗去北江,未有黃藍分之前已經要等好耐,差唔多30分鐘先出餐。講真,唔係話想一味追求快,但你要人等得耐都要值得,等撚到個肚都扁結果出到嚟唔好食,仲點會想再去。
龍門俾人屌咗咁耐,啲食物係真係有進步,但依間真係從來都冇進步過,唔係話黃就垃圾都要撐,如果你冇咗黃依個標記,以你間餐廳咁既質素早就執笠,你係想對得住同路人或者良心食肆依個名既唔該一係就唔好要人等咁耐,一係就唔好咁難食
用急凍野煮熱就送上枱俾你食
好似有人用波仔野整野食咁 但又收普通正價
用最冇良心既煮法 扮乜野可憐啊

你班友咁樣都賺大錢 隔離啲舖就真係可憐
燒味佬唔洗買靚豬肉 就咁買急凍野燒咪得
刀削麵洗撚自己削 機整咪得
反正扮下慘就賺錢
對你地好=對其他有質素既食店唔公道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞