天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
你咪反囉關我撚事咩 你支持乜撚野都唔撚關我事囉on9仔喺到吠 未見過啲人好似你咁撚on9
可能做唔切
以前麗江都有人問過點解唔搬大鋪個老闆娘都係咁講
同埋刀削麵多外賣
佢又要慢慢削同煮
除非多個師傅如果唔係好難keep 到質素
我係鐘意屌你 你吹阿? 講緊撚櫻花 你出黎吠
屌你老母阿
老細你知唔知你嗰啲炒飯同埋啲烏冬鹹到要洗腎
天天做節嗰陣買過半隻燒鵝,係真係幾好食

我啲親戚都話好食,之前買其他嘢冇乜幾何會讚,但天天啲燒鵝係好食

油雞燒肉叉燒都ok,但叉燒有啲燶,但我自己鍾意食燶叉,油雞個汁味道有啲勁,但我自己又係幾鍾意

貴唔貴就見人見智,但人哋係即刻燒唔係工場返貨,所以貴啲都叫正常

雙拼飯47蚊,燒鵝半隻270,油雞叉燒燒肉都80幾蚊半隻半斤

貴唔貴就真係睇自己
麗江講過佢做唔切 佢果到班人做都勁耐
一搬大一定做唔到
寧願細鋪逼人等 做外賣算啦
應該係想KEEP質素
佢搬大做唔切應該都只係賣到劣食俾大家
刀削麵係得個老闆削,開鋪要睇個老細返到未,所以時間有時唔穩定

但其實削麵要個大煲咁削落去,如果要做得快啲就真係要搬大鋪同多個師傅先得
純粹難食 同埋老闆都話自己唔係黃 麻煩係店面張貼番出黎
唔洗做大啦其實
搬大鋪果堆都冇好下場 另面果面執得都執7哂
搬大鋪無得咁近距離睇佢削
Btw 好似有另一個男師傅都會削麵
我係連u can頹飯都覺得幾好食嘅人
但呢間真係頂唔緊
連我老母都嚴禁我再嗌呢間外賣
so?
成日除哂衫削
D回應全部唔係講POINT
Post 名仲要擺黃小店出黎 唔講以為國安追擊佢
黃唔黃就唔撚係擋箭牌嚟嘅
唔好撚覺得啲人彈你食物質素就代表係五毛PR
應該開始教佢掛

我試過一次同成班人喺門口等佢開門,成班人返哂嚟,但佢哋兩公婆未番,等咗陣個後生仔話老闆唔得閒返唔到嚟,就話午市唔開

我諗如果有多一個有老闆水準嘅人應該就唔會冇佢就直頭唔開門

唔係好耐之前都係今個月嘅事
係街市個D都還好,搬左去新北江食過一次之後無再食過,自己諗
認真, 依家好食既燒味勁難搵
我寧願俾多少少都唔想食街市D垃圾燒味
我記得有個靚仔做樓面 而家都好似喺廚房學嘢
呢間垃圾屈鳩外賣員 推卸責任
係呀,廚房係多咗個後生仔喺入面學嘢

佢哋都請多咗人了,以前得兩公婆同埋一個阿姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞